baloglusss Birevladaemanetci maalesef hep aynı isimler🙈 anlamı olmayan isimler genelde… mesela nil diyorlar nehir ismi bir özelliği yok ipek diyorlar bir kumaş türü ve böcek ismi yani ben anlamını güzel olsun istiyorum ahirette isimlerden de hesap vereceğiz 🥺 Gülce beğeniyordum niye soğudum bilmiyorum anlamı da güzel gül gibi güle benzeyen demek 😊
Birevladaemanetci baloglusss Evet dini isim olması şart değil anlamı güzel olsun yeter evet haklısınız hesap vereceğiz bende isim koyarken buna dikkat ettim hakkınızda hayırlısı olsun 🕊️
A_12ynr baloglusss Miray Aden kızımın ismi 🥰🥰 Adenin anlamı cennet bahçesi Aden cenneti Kitâb-ı Mukaddes’te Adem ile Havva’nın yaşadığı cennet bahçesidir Miray Ay gibi parlak olan, ışık saçan ve etrafındaki kişilere örnek olan kişidir.
Saadeee baloglusss kızımın adı Sare 😍 Ayşe ve hafsa da seçeneklerimin arasındaydı anlamları da çok güzel
2ogullu1anne Kızım yok ama Eski Türk isimlerini aşığım *Tomris *İlay *Umay *Mahpeyker *Asena *Ayda *Alkım *Ece *Maral
Norveckizi tuanamoms_07 arapça da bı anlamı olsun diye bişey yok olayı yanlış anlamissiniz Kuran’da geçsin diye bişey var Arapları yuceltmeyi kesin