twinsistersmom baloglusss iki kızım var biri Begüm digeri Bengi.. Begüm prenses kraliçe demek isminin anlamı benim ismimin anlamıyla aynı.. Bengi ebedi demek.
Birevladaemanetci baloglusss MİHRA : anlamı hoşgörü sahibi, muhabbeti iyi, iyi niyetli ve iyiliksever, sevecen. ☘️
Birevladaemanetci baloglusss Karar verebildiniz mi peki yorumlardan😊 içinize en çok sinen hangisi oldu
baloglusss Birevladaemanetci maalesef hep aynı isimler🙈 anlamı olmayan isimler genelde… mesela nil diyorlar nehir ismi bir özelliği yok ipek diyorlar bir kumaş türü ve böcek ismi yani ben anlamını güzel olsun istiyorum ahirette isimlerden de hesap vereceğiz 🥺 Gülce beğeniyordum niye soğudum bilmiyorum anlamı da güzel gül gibi güle benzeyen demek 😊
FredericChopin 8,5 aylık bir kızım var, adı Mihrimah Feza 🌷 Mihrimah: Güneş ve ay Feza: Uzay, gökyüzü
Tosbiktosbikk baloglusss Inci , duru ,ipek , ela ,nil Bizim aklimizdaki kiz isimleri bunlarda ama oglusumuz oldu 🤣🤩 size önereyim 🤍
Esma_muaz Kitapkokusu Bende bu isimleri çok seviyorum kızım olursa Hafsa koymayı düşünüyorum İnşaAllah 🌿