baloglusss Ucansupurge ben bu ismi beğeniyorum ama ayliz ayçıl gibi isimler türeme demişlerdi anlamları sanıldığı gibi değilmiş 🫠
didemustafalmila baloglusss Almila koyduk biz. Kırmızı elma kırmızı yanaklı kız demek. Doğduğunda da al yanaklı bembeyaz bişey doğdu. Sonra buğdaya döndü tabi rengi🥰😅
baloglusss didemustafalmila çok severim bu ismi hatta listemde başta ama burdakiler eşim dahil söyleyemeyiz zor diyorlar nesi zor halbuki 😅 alıştı mı çevre kolay?
Ucansupurge baloglusss O kadarini bilmiyorum canim 🌸 koyacagimiz zaman cok arastirdim anlami ve soylemesi hosuma gittigi icin seçmiştim 🥰
[silindi] baloglusss Benim kızımın ismi de Almila 😊 Bence de zor değil aslında ama, çevredekiler genelde zor buldu. Almina falan diyenler oluyor bir de, düzeltmek zorunda kalıyorum.
baloglusss Sunsonne bakıldığında çok güzel ama anlam olarak da tatmin etmesi lazım biraz yoksa Nil Ece Nil İpek çok kibar isimler 😇
bluem baloglusss lina bakmadim ama nufusda isim aratiliyor kac kiside var diye ordan baktim mesela babamin adi turkiyede tek 🤗
baloglusss Ayseyzcfrt adenin anlamı cennet bahçesi değil maalesef yanlış biliniyor ve çok koyuyorlar bu sene her gördüğümde yazıyorum ama herkese yetişmem mümkün değil 🫠🫠
Aylinalin baloglusss kızımın ismi Alin. Farklı ve sayılı kullanımı. Tavsiye ederim. Yüce soylu parlayan ışıldayan demek