Joie every stage fx. Zamanında 3.600 e almıştık şimdi fiyatını bilmiyorum ama oğlum çok rahat ediyor. Ayrıca baş kısmından yukarı kaldırdığınızda yan kol tarafları tarafları da açılıp genişliyor böylece uzun süre kullanılabiliyor. Biz kemerle bağlamadık arabamız yeni model olduğu için arka koltuklarda oto koltuğu için ufak demirler oluyor fermuarın içinde bi kontrol edin sizinkinde var mı, oraya oto koltuğunu iki taraftan da tık diye yerleştirdiğinizde kırmızıdan yeşile dönüyor ve otomatik bağlanmış oluyor. Yatma pozisyonu ve 3 derece koltuk pozisyonu var tüm testlerden geçmiş. Bulunduğunuz yerde ebebek mağazası varsa mağazada büyük araba koltukları bulunuyor ve istediğinizi çıkarıp o koltuğa takarak çocuğu oturtup pozisyona bakabiliyorsunuz biz o şekilde karar verip aldık. Yan taraflarında çapma önleyicileri falan da var izofixli ama dönmüyor dönme olayı benim için çok önemli değildi. Oğlum koltuğunda çok rahat ediyor ve 2-3 saatlik yol gittiğimizde uyku saatinde çıkarsak uykuya dalıp rahat rahat uyuyabiliyor tavsiye ediyorum