Iki_pasa_annesi Aysenur_gokcan bırakabilirsiniz bence 1 günlüğüne sıkıntı olmaz ben 3 yaşındayken eşimle 2 günlük bi yere gitmiştik sıkıntı olmamıştı
Yaseminazizbebek Aysenur_gokcan annesini seviyor sa duruyorsa siz olduğunuzda evin içinde oynuyorsa sürekli size gelmiyorsa bence bırakın uzulmeyi felan biliyormu bebeğiniz ben hastaneye gittiğimde kendim için bırakmıştım anneme 5 saatliğine annemde hep foto atıyordu iyi olduğuna uzulmedigne oynadıgna dair bence sizde biraz iyi hissedin gidin bence 🙂
Yakamoz__00 Biz de yildonumumuzde gittik başka şehre gezmeye ama sabah çıkıp akşam döndük. Üzülür mu üzülmez mi o artık çocuğunuza bağlı benim için elvermez bırakmaya
Zhl123 Vallah bırakın bende birazcık büyüsün arada bırakmayı düşünüyorum. Hem sizede iyi gelir bebişte ilerde ananede dedede kalması gerekince yabancılık çekmez. Üzülmeyin🙂
BerenA12 Aysenur_gokcan Eylülde 4,5 aylık olacak kızımı bakıcıya bırakıp işe başlamak zorunda kalacak olan ben aşırı üzülerek okudum 😢😢
askmoglum Aysenur_gokcan eğer annenizin yanında sizi aramıyorsa bırakabilirsiniz. Ama geceleri çok uyanıyor sizi istiyorsa bilemem. Eltim kızını bırakmıştı kızı annesi onu bırakıp gitti sanıp içine kapanmıştı konuşmuyordu uzun süre
poyrikmoyrik Smy3203856 emziriyor musunuz acaba? Ben de tatile gitmek istiyorum 2-3 günlüğüne ama emziriyorum geldiğimde sütüm kesilir mi🥲
Carpediemmm Aysenur_gokcan 2 yaşındaymış cnm bırakmanda bi sakınca yok bence 1 güncük zaten anlamaz bile
findikbrnlu0_ Aysenur_gokcan benim de oğlum 7 aylık ben anneme bırakıyorum eşimle 2 3 saat dışarı çıkıyoruz yani benim iyi bildiğim gibi bebeğimin huyunu annemde bilir ve onu çok seviyor dilinden anlıyor o yüzden bırakıyorum bakıyor sağ olsun. Yani bırakmanızda bir sakınca yok
Suzan2115 Aysenur_gokcan tabi ki bırak çok iyi düşünmüşsünüz.Çok hareketli bi çocuğun varsa çok zor.Bence biz anne babaların da arada kendilerine zaman ayırmaları gerekiyor.1 günden nolcak..
Birdunyabircennetannesi Aysenur_gokcan Tabiki bırak Güveniyorsanız tabiki Bende oğlum 15 aylıkken bıraktım 1 buçuk günlüğüne Eşime de banada çok iyi geldi Gelince birbirimizi özlemiştik oğlumla ve dinlenmiştim kafam çok rahatlamıştı Uzun süre daha iyi ilgilendim oğlumla