Bebekligiller Kızlar iç çamaşırlarım yemyeşil olarak çıktı. Makineye atmadan önce soğuk suyla elimde çitilemiştim ama gitmedi lekesi. Nasıl gider bunlar. Bide gece sermiştim çamaşırları görmemişim. Bu arada beyaz değil renkli çamaşırlardı.
-_-hUysUzvetatlikadin Bebekligiller kan lekesini hele adet kanını en iyi vanish cosla pembe sıvı leke çıkarıcı var onu dök beklet biraz sonra çitile soğuk suda çıkıyor ama dikkat eldivensiz sakin yapma eğer elinde yoksa solsun ama leke çıksın dersen domestos döküp çok az beklet başında dur eengi solacak gibi oldumu suya tutarsın
Bebekligiller Mmrryy normal markette satılıyor mu? Yoksa internet üzeri mi? Bana acil lazım da çok kötü oldu hepsi
Bebekligiller Balkizlarim birde kaç dakika kaç derecede yıkıyorsunuz? Ben renkli diye 30 derecede yıkadım. Sıcak suda gitmiyor kan lekesi
Emirin_Annesi10 Bebekligiller en az 40da yıkamalısınki mikrobu kırılsın lekeler çıksın. Ben bazen 60da bile yıkıyorum 3ü drc buz gibi oluyor. Banyo sabunuyla köpükleyip atabilirsin makineye
Emirin_Annesi10 Bebekligiller 60da çekme yapabilir ama 40da birsey olmaz. 30da elde yıkama gibi çok sıcak olmuyor su ondan çıkmıyodur lekeler
Poseidon Bebekligiller tek çare domol. Her derde deva. Beyazlar için de renkliler için de var. Rossmanda satılıyo. İnternetten de alabilirsiniz
Bebekligiller Poseidon suda bekletiyor muyuz? Nasıl yıkıyoruz. Başka çarem kalmadı iç çamaşırı 30 TL olmuş 🙄
Poseidon Bebekligiller https://www.rossmann.com.tr/domol-oxi-guc-renklilere-ozel-leke-cikarici-toz-750-g-p-sr12060885
Poseidon Poseidon en ucuz kendi sitesinde. Bu kutunun beyazı da beyazlar için. Benim beyazlar için olan kutum bitti bu renkliler için olanı beyazlarada kullanıyorum
Bebekligiller Poseidon rossman en yakın olarak Mall ofta var. Umarım lekeler çıkar en kısa zamanda gidip alacağım teşekkür ederim 🤗