okuyor Aslicamm ben de öyle düşünüyorum. Ben yanina yatinca kızım direkt süt süt deyip göğsümü açmaya çalışıyor 😭 memede uyutmak pişmanlıktır
Aslicamm okuyor ay son bi haftadır biz de öyleyiz özellikle son üç gece full memede geçiyo çok yorgun uyanıyorum gerçekten ama ben artık kolumun üstünde yatirmiyorum başı yatakta oluyo o yüzden sigiyo :)
okuyor Aslicamm başı yatakta ama kafası büyüdü galiba. Kolumu çok yukarı kaldırmam gerektiriyor 😞 bu gece kararliyim emzirmeyecegim dedim. Sadece gece uykusuna geçişte emzirdim. Sonraki ilk uyanmasinda su verdik. İçi yanmış gibi içti. Sonra çok sık uyandı hep babası gitti yanına. En son babasının kucaginda annneeeeeeee diye seslenip hıçkırarak ağlamaya başladı. Ayyy ben de ağlayarak koştum 😅 gel annemmm tüm sütler senin olsun. Yok ben kesemiyorum gece beslenmesini.
Ygmrss okuyor ben de kesemiyorum, gunduzleri de azaltamiyorum.saldim artik. Demek ki ihtiyaci var diyorum fiziksel ya da duygusal. İhtiyaclar karsilanmadan giderilmez sözü geliyor aklima. Ya da bukemedigim bilegi opuyorum bilmiyorum:)
monami_ okuyor hiç yardımcı olamıyorum memeden keseli çok oldu ama ben kızım için yeterki üzülmesin yeterki ağlamasın modundayım hep😂 ikisi de çok zor umarım bir an önce alışır
okuyor A101 de oyuncak Vileda seti gördüm. Kovasi, fırçası, saplı faraş süpürge, kürek var. 54 liraydı galiba. Çok sevdi. Tüm gün elindeydi.
okuyor Ygmrss son cümle ben 🙈 benim kızım gündüz sadece sıkılırsa istiyor. Dışarıdaysak mesela akşama kadar aklına gelmez. Gece de ben alistirdim onu . Uyutamadigimda hemen meme verdim 😞 ama olmuyor yani ağlıyor vermeyince. Bir süre daha böyle sanırım.
Bertugnunannesi okuyor o zaman daha erken ben en iyisi mum boya alayım şu cırt cırtlı kitapları nasıl buluyorsunuz?
okuyor Bertugnunannesi biz çok erken aylardan beri kullanıyoruz. Kızımın favorilerinden. Bizde iki tane var. Biri sincap kitap yayinlari, biri neo bebek yayınları. İkisi de güzel. Neobebek her sayfada tek figür var. Ve figürler büyük. Sincap kitap her sayfada birden çok figür var, figürler daha küçük. Önce söküyordu. Sonra takmaya başladı. Şimdi figürleri tanıyor. Hikayeyi okuyorum. Burada köpek varmış diyorum. Köpeği bulup yerine koyuyor.
okuyor Bertugnunannesi bu arada ilk parmak boya ile başlayanlar da var. Yoğurdun içine renklendirecek şeyler katıp ilk denemeyi yapabilirsiniz.
Nesli92 Aslicamm 12. Ayların başıydı yanlış hatırlamıyorsam. Alışkanlık kazandırmak sonucunda çok güzel ancak zaman ve sabır ister. Pes etmeyin. Bir bebek alışmaya çok müsaittir siz sadece istikrarlı olur. Ben gittiğim yerlerde bile böyle uyutuyorum. hoş gittiğim yerde sadece annem :)
Nesli92 okuyor Yeni doğanken gaz çıkartma pozisyonu varya omuzda hep orda uyurdu. Sonra bir dönem bayaca; kucağıma yastık alıp yan yatırıp kendim doğru poposuna pış pışla uyuturdum. Sonra iyice hareketlendi yastıktan kendini hep atmaya başladı. Ben de işte kendine bıraktım sadece yanında duruyorum düşmesin diye öyle uyumaya başladı karyolamda. Uyuduktan sonrada kendi yatağına geçiriyorum.
okuyor Babanneye uyum sürecinde bugün ilk kez beni görünce kriz yaşadık. İlk kez 16.00ya kadar ayrı kaldik. Sabah işe gidiyorum deyip çıkıyorum evden. Çıkarken hiç sorun yapmıyor. Bugün gelince su içmeye bile göndermedi beni. Yanımdan hiç ayrılmadı. 😞
Aslicamm Kahvaltı lorlu domatesli tarhanali omlet+salatalık+karadut özü. Öğle dünkü bezelye yemeği akşama da etli kuskus vardı ama iki öğünü de yemek istemedi. Akşama bize dışardan yemek söylemiştim oğlum yanında gelen lavastan yedi baya kendi yemeğini yemediği için müdahale etmedim 🤷 su içmeyi bile baya azaltti. Bugün ilk kez pencereden dışarı oyuncağını attı. Cam balkonu hafif aralamistik atınca kapattik sonra bida aralayinca tekrarlamak istedi bunu öğrenmesi hiç iyi olmadı 🤦 bi de eşyaları düzenlerken ilk adım arabasını çıkarmıştım onla baya vakit geçirdi bugün özlemiş. Pilsanin almıştım ama bi iki ay anca kullanabilmistik şimdi tekerlekli şeyleri sevdiği için araba sürer gibi sürmeye başladı bu hafta ortadan kaldırmicam biraz oyalanalim bakalım
Aslicamm Bi de evdeyken dışardan gelen farklı sesleri ayırt ediyo özellikle çöp kamyonunun sesini duyduğu anda balkona koşuyor izlemeye 😂 bazen daldiysa aa çöp kamyonu mu geldi dersem yine kosuyo 😂