elifcicek_07 öncelikle çok geçmiş olsun 🙏🏻 benim oğlum da alerjik bir bebek ve kakada mukus ve kan oluyordu. 6 aydır diyet yapıyorum oğlum için ve diyete başladıktan sonra sıkıntılarımız geçti çok şükür. En büyük alerjenlerin başında süt ve süt ürünleri, yumurta, her türlü buğday/gluten içeren ürün, kuruyemiş, domates gibi gıdalar geliyor. Çocuk gastroenteroloji veya çocuk alerji bölümüne gitmeniz gerekiyor ama benim size tavsiyem saydığım ürünleri doktora gidene kadar kesmeniz. Eğer bebeğiniz rahatlarsa deneme yanılma yoluyla ya da ayı büyükse test ile neye reaksiyon gösterdiğini öğrenirsiniz. Ben oğlumun alerjisinin olduğunu bilmediğim dönemde sütüm iyi olsun diye bol bol fındık, ceviz, kaju ve yumurta yiyordum. Meğer oğlumun alerjisi varmış. Çocuk kıvranıyordu 🥺 alerjik bebeklerde probiyotik çok faydalı, ona devam edin ama her defasında farklı içerikli olanı alıp çeşitli probiyotikleri bağışıklığına kazandırın. Doktor ismi veremiyorum çünkü biz eğitim araştırma ve üniversite hastanesine gittik bugüne kadar, oralarda da kim çıkarsa bahtınıza o bakıyor ama sorunumuz çözüldü çok şükür. Sizin de en kısa zamanda çözülür inşallah. Ne zaman isterseniz yazabilirsiniz bana