35lavanta cahillesohbetikestim Vallaha büyük cesaret ben deliyimdir gözü karayımdır falan ama yok ona totom yemez 😂😂
cahillesohbetikestim 35lavanta niye kız ne güzel işte 🤣 nerede uzay filmi dizisi var bayılırım izlemeye kendimi böyle uzay boşluğunda hayal ederim 🤣
Bscd1670 35lavanta yaa🥹 görmek bile insanı iyi hissettiriyor. Rüyada bile içim kıpır kıpır oluyor kadın asker görünce hayran hayran bakıyorum varolsunlar 😍
cahillesohbetikestim Aaayysseee bizi uzaya götür 🤣🤣🤣 valla kanka bende hayal çok bu da onlardan biri işte
35lavanta cahillesohbetikestim İzlemeyi bende çok severim ama korkarım ben karanlık yapayalnızsın bişi olsa tek yol var ölüm ay yok yok istememm 😂😂
[silindi] Deletedmom_58 Derken şu an bizim evin önünden geçmeleri 🤩🤩 cadde de oturuyorum sürekli geçiyorlar, ah be Tuba diyorum 🥺
35lavanta biroglanannesii1 Ay bi yabancı film vardı baya eski ama onu izleyince bir dönem bende istemiştim 😂😂😂
35lavanta Uffsananebeslk çocuk yada çocuklar büyüsün bir atölyede işe başlayabilrsiniz yada evde kendiniz dikenilirsiniz ❤️
kinderpingui Altına borsaya olan ilgim ve sevgim yüzünden sarrafçı olmayı isterdim ve bunu dünyaca ünlü bir firma bayi haline getirmeyi isterdim üstelik orayada kendim ve kızımın baş harflerini koymak hayalim🤣