Nurseda95 kahvaltıda her gün yumurta yedirmeye çalışıyorum. Dr her gün yumurta yesin dedi. Bazen haşlıyorum bi meyve (muz, şeftali ya da kayısı evde ne varsa), bi tane ceviz rendesi, bi tatlı kaşığı bebe bisküvisi (şekersiz bisküvi alıp rondodan geçirip toz yapıyorum) birazda labne bunları çatalla ezip yediriyorum. İştahsız olduğu günlerde bunu kolayca yiyo. Eğer keyfi yerindeyse omlet, peynir, zeytin, tahıllı ekmek veriyorum bi parça şerit şeklinde omleti ya da ekmeği eline veriyorum onunla oyalanırken bende küçük lokmalar halinde diğerlerini yediriyorum, hazır pancake karışımı almıştım ondan yapıyorum yanında peynirle yediriyorum. İlk uykusundan uyandıktan sonra ya sevdiği 2 meyveyi çatalla ezip veriyorum(sabah ceviz vermemişsem meyveye ceviz rendesi ekliyorum, ceviz yemişse yoğurtla karıştırıyorum veriyorum) ya da çorba veriyorum tarhanayı öğlen yemeyi seviyo mesela. Akşamda tavuklu yemek-kıymalı yemek-balık-sebze yemeği-çorba şeklinde dönüşümlü veriyorum. Evde bulunan birbirine uyan sebzeleri 1 küp kuzu kıymayla birlikte pişiriyorum içine biraz bebek salçası biraz basmati pirinç koyuyorum gene çatalla ezip yediriyorum, tavuklu yemeklerde de aynı şekilde sebzelerle pişiriyorum tavuğu elimle tiftikliyorum. Balığı ızgara sade veriyorum. Sebze yemeği olarak taze fasülye, ıspanak, kabak yemeği, semizotu yemeği, bezelye yemeği yapıyorum çorba olarak mercimek çorbası, yoğurt çorbası, sebze çorbası, havuç çorbası vs. Yapıyorum. Yemeklerini aynı bize yaptığım şekilde yapıyorum salçalı, sarımsaklı, soğanlı sadece tuz, baharat ve ayçiçek yağı kullanmıyorum. Hiç bi zaman tabağını bitirmiyo 😁 iyi günündeyse 3te 2sini yiyo göbek atıyorum😁 ilk başlarda hiç yemezdi her gün biraz daha alışıyo yediği miktar artıyo sabrediyorum 🙈 biraz uzun oldu kusura bakmayın.