Ahrzamann_
1- üç dört yaşında falanım o zaman şimdiki gibi değil biz sokakta arkadaşlarımızla oynardık hep hatta yaklaşık 1 km uzaktaki mahalleye babamın yanına tek başıma gidebiliyordum 7 yaşımdayken, yan sokağımızda oynuyoruz bir erkek yaklaştı 18-20 li yaşlarda elinde oyuncak ve para var adımı falan sordu beni kucakladığı gibi yandaki boş arsaya götürdü kucağına oturttu ve göbeğimi okşadığını hatırlıyorum çocuk aklı işte ne muhattap oluyorsun sonra zorla kurtuldum kucağından çişim geldi diye yalan söyledim azcık ondan uzaklaştım ve koşa koşa eve gittim komşumuz görmüş anneme anlattı annem paranoyak olmuştu beni bir daha asla sokağa salmadı ve yoldan gelip geçen yabancıları bana omu diye soruyordu.
2- 13 yaşındayım mustafa cecelinin belediye konserinde birinin kalçama dokunduğunu hissettim döndüm baktım herkes kendi halinde heralde yanlış anladım dedim 5 dakika sonra tekrar bu sefer eliylede değil göbeğini brlimde hissettim anlayın işte arkamı bi hışımla döndüm nabıyosun diye bağırmaya başladım ve kaçtı.
3- Lise bire gidiyorum okul çıkışı otobüsü kaçırdım annemler vs köyde bir ablam var oda araç kullanamıyor evde okula ters, taxiye vs verecek parası yok, aşırı yağmur yağdı sırılsıklam oldum, her zaman okulun orda bir cafede otururduk cafe sahibide abi gibi gördüğümüz sohbetimizin olduğu biriydi bana dediki ben seni eve bırakayım yok olmaz vs derken bündim arabasına eve bıraktı ama ben ne olur ne olmaz diye evden 2 sokak önce indim arabadan inmeden bana zorla 50₺ vermeye kalktı yanında bulunsun vs diye o zamanın parasıyla şuanki 500₺ gibi düşünün inerken parayı arabasına attım, içimden diyorumki ya ne iyi insan hem eve bıraktı hem para vermeye kalktı falan 3-4 gün sonra bir arabanın beni takip ettiğini fark ettim evet oydu beni bıraktığında farklı yerde indiğimi anlamış olacakki takip etmiş bu neredeyse bir 10 gün kadar sürdü hep yanımda biri oldu o süreçte sonra bıraktı takibi.
Son olarakta yine lise çağlarında bir sevgilim bana cinsel içerikli mesajlar atmaya başladı sonrasında görüşmedim ve tehdit etti bende o zamanki akılla internetten suç duyurusu kağıdı doldurdum buna resmini gönderdim savcılıktayım bitti senin işin diye o resmi gördükten sonra bir özürler diledi ve tamamen hayatımdan çıktı.