Ahrzamann_ 12 yaşlarındayim evimiz iki katli alt dairede kiracımız vardi tanıdıktı. Ailesini bilirdik annemler mahallede dişarda oturuyordu ben evde tektim o kiracinin bendne bayaği büyük abi dediğim bizden birşey almak için eve geldi napiyosun abisi bişeye ihiyacin var mi bi baktim arkadan sarıldı bana göğsümü tuttu o kadar da küçüğüm ki göğüste yok yani napiyorsın demeye kalmadan annem bağirdi çekti kendini meğersem sarhoşmuş o zaman dan sonra çok korktum ondan köşe bucak kaçtim Allah belasını versin hala aklıma geliyor köpek beter olsun
- Cisi bizim durduğumuz mahalle biraz sarhoş serseri ama hep kendilerine zararlari vardi yine küçüğüm yani karton yaprak almak için bakkala gitmiştim mahallenin başında elinde çekirdekli biri senin çok sivilecelerin var çekirdek yeme diye laf atti o kadar korkmuştm ki eve geldim hemen elim ayağim dolandi annemde çöpü at diye tutturdu o da dişarda evimin önünde geziyor anneme söyledim beraber çiktik kaybolmuş sonra beni 1 ay takip etti okula gidiyordum en son bi akrabamiza dedik onu döverek yola getirdi . Şimdili aklım olsa avazim çiktiği kadar bağirrdim Allah hepsinin belasını versin