hunilimomm Sevilayrodin haftada 1 veya 2 tek yikiyamoyorum düşer diye çok hareketli bebeğim var yazın hergün yıkadım şimdi 5 aylık
Balliturta Sevilayrodin yazın her gün şimdide bazen her gün bazen iki günde bir üşendiğimden yıkamıyorum 🙈 gece yatarken yıkıyorum yıkandıktan sonra uyursa hasta olmaz derler bizde ☺️ 7 aylık
ayazasaf Doğduğundan ber pazartesi perşembe yıkadı annem ama Erzurumdayız havalar soğudu bire düşürdük artık
Sevilayrodin ayazasaf Ofiser evwt yazın bende hergün yikiyordum şimdi terettudde kaldım 2 kez mi haftada 3 kez mi yikamaliyim soğuk olur hasta olur mu diye
Mervee__mehmett__ ayazasaf bnde erzurumdaym ev sıcak olmasına rağmen haftada 1 cok nadir 2 defa yıkıyorum havalar iyice soğudu
Gurbanova Ben haftada 1kez yikiyom. Yazin cok terliyodu ondan mecbur 1gunden 1 yikiyodum. Havalar soğudugdan cok kiyamiyom.
Uras Mart doğumlu oğlanı ve doğduğu günden hazirana kadar 2 günde bir yıkadım yazın günde 2 kere yıkadım mersinin sıcağına dayanamadı yavrum şimdi yine 2 günde bir yıkıyorum
Handecelik Sevilayrodin kızım kasım doğumlu geçen yıl doğdu. 5 günlükken yıkamaya başladık ve her gün yıkadık akşam rutini olarak
Sasah1441 Sevilayrodin hemen hemen 2 güne 1 bazen değişiyor tabi aşı olduğunda hasta olduğunda yada dışarda işimiz olduğu zaman VS...
kerem_imm Sevilayrodin bana da öyle geliyor canım ama oğlum doğduğundan beri aynı şeyi söylüyor doktorumuz. Kışın en erken 5 günde 1 dedi.