BenMathilda buussrraa 60la hamile kaldim 75leri gordum suan 50ye geldim cok üzülüyorum dengeli beslenemiyorum ve stres çok var emziriyorum
Alazcns buussrraa Ilk 6 ay 1 gram bile veremedim sonra aldığım 12 kiloyu verdim ve 11 aylık şuan 2.kilo almışım 🙈
Offpuff Alyaduru 6 mı sadece 6 mı bildiğimiz 6 😂 çağla şikelin rekoruydu bu valla tebrikler 18 kilo aln biri olarak🙈
Elifylnz buussrraa merhaba, benim oğlum 5 aylık geçen hafta diyetisyene gittim 1 hafta da 2 kilo verdim.
sahikakocarslanli buussrraa 47 kilo ile hamile kaldım 61 ile doğum yaptım oğlum sü an 6 aylık ama ben 3 aydır 45 kilo falanım yerinde hiç durmuyo hep kucaktayiz ne kadar ne yesemde kilo tutamiuo artık vücudum koşturmadan emziriyorum hâlâ ama sütüm az iyice ne yapcam bende bilmiyorum 🤷♀️
Elif-ecre pdmrv canım yaa kolik bebek nasıl oluyor acabaa, 13 günlük bebeğim var. Sürekli mız mıcz, dün akşamdan beri de kaka yapamıyor ondan da sıkıntılı. Oturdum ağlıyorum 😢😢😢
1bocek1cicekannesi Prensinannesi23 ihmal etme sakın doktora da çölyak olabilir mi de göz önünde bulundursunlar canım çok geçmiş olsun
z_eynep buussrraa ilk zamanlarda yemezsen sütün azalıyo ama yaklaşık üç aydan sonra fazla etkilememeye başlıyo bide abur cubur tatlı gibi değilde hoşaf çorba aynı işi görüyo önemli olan aç kalmamak açlık hissi olunca sütüm gidiyodu ilk başlarda
shachi buussrraa ilk 2 ay hiç kilo vermeyip üzerine 4 kg almıştım sonra hiç fark etmeden doğum öncesi kiloma indim. bu süreçte de şuan da emziriyorum tabi.
Okyanusolmak buussrraa daha dur seninki çok ufak :) ben kırkı çıktı sonra vermeye başladım. 4,5 aylık oldu şimdi
Fadimenur0468 buussrraa hepimiz ayniyiz canim benim esimde zayif ayni valla yaninda cok kötü duruyorum 😶 bide adam böyle konusunca sinirlerim iyice bozuluyor ama hersey bebeğim icin
Neslihansr buussrraa 49 la hamile kaldım 70 i gördüm 😂 10 ay 23 günlük oğlum var ve 48 kiloyum 😂 uykusuzluk yorgunluk iştahımı kesti . Yerinde duran bir evlat olmayınca sende spor yapmış oluyosun 😂
katmerliana Bende kilo veremeyenlerdenim 😔 67 ile hamile kaldım 91 ile doğuma girdim şuan 7 aylık oğlum ben hala 79 kilodayım😥
buussrraa katmerliana canım artık ek gıdaya geçmişşin diyet yapabilirsin benim bebegim 5ü günlük ve sütüm az zaten yemezsem olmuyor o yüzden alıyorum