lceLady Demett_k izin verirdim ben. ZAten ergenlik donemine girmis olmasi lazim.. benimde oglan 13 yasinda.. bende sizin kizinizin yasinda kaslarimi aldirmak istemistim annem izin vermemisti. Sinirden gittim kuafore hem kas aldirdim hem hizma taktirmistim :))
Pastaneusuluislakkek Demett_k bence bu dönem bir kişinin özgüven gelişimi için çok önemli, hele ki çevresel baskı varsa ben kesin aldırırdım. Ben de 12 yaşında aldırmıştım bu arada 🥰 bence erken değil yani
sarmaliklahana Demett_k yegenım gecen sene 9 yasındayken arkadaşı bacakları için ayyyyy kızlarda kıl olur mu bend e bile yok cok kıllısın demiş. Asla etek şort giymedi aylarca agladı. Bizde ağdayla dizine kadar aldık zaten 1 kere aldık bütün yaz boyu gitti. Bu sene de mayıs ayında aldık sir ağda ile bir daha yapmayız senede 1 kere yapıyorum ben. Yoksa yaz günü pantolon tayt giyiyor 🤦 Yani eğer cok rahatsız oluyorsa alın bence. Çünkü bana da küçükken bıyuklı derlerdi o kadar sinirim bozulurdu ki cocuk aklı işte.
CankizimRavzam Demett_k küçükken benimde kaşlarım ortadan bitişik ve çok fazlaydı herkes dalga geçerdi bence aldırın annesi şöyle güzelce toplattirirsiniz biseycik olmaz ben de 13 yaşında ağda falan yaptırmaya başladım
Gokceveannesi Demett_k kesinlikle aldirmalisiniz benim kaşlarının ortası çok fazlaydı ortaokul boyunca hep arkadaşlarım beni asagiladi martı kas recep ivedik dediler çok etkilendim annem de inat etti aldırmadı eski kafalılık liseye geçtiğimde anneme aldiralim dedim yine kabul etmedi teyzem gizli gizli aldırdı annemde görünce birsey diyemedi ve şuan annemle konuştuğumuzda çok pişmanım keşke ilkokulda sadece ortasını aldırmayın diyor çünkü o çağ ergenlik çağı ve her sözden her laftan ister istemez etkileniyor
balkaymak__ Demett_k alabilirsiniz bence ben birinci sınıfa giderken annem bıyıklarımı almıştı ağladığım için sksjdjjdjd
Bestiee Demett_k aldırın tabi ki kızınız kaşlarının şeklini değiştirmek istemiyor sadece ortasındaki fazla tüylerden rahatsız olmuş. Yaşıtları çok acımasız oluyor o yüzden kendisini rahat hissetmesi önemli bence
tekbasimabakiyorum Demett_k 6. Sınıfta alınabilir emin olun uğradığı zorbalığın yanında kaş almak çok basit kalır. Ortaokulda öğretmenim, çok acımasız oluyorlar, alın gitsin bence psikolojisi daha önemli kızınızın
Ucansupurge Demett_k Rahatsız oluyorsa alınabilir bazen çocuklar çok gaddar olabiliyor. Sosyal ortamda kendini huzursuz hissedip geri durmasına hatta ilerleyen yaşlarda kendine güveninin zedelenmesine gerek yok diye düşünüyorum