DuyguveUygar 6 aylık bebeğimmbi kaç haftadır iki saatte bir uyanıyordu bu gece yarım saatte bir uyanmaya başladı iki diş patlattı dişten de değil ama sıcaktanmı acaba bayılıcam uykusuzluktan😞 bizim gibi olan varmı🙁
Mucize_prensesimmmm DuyguveUygar Been 😩 Gerçekten ne oluyor anlamıyorum Sabaha kadar hiç uyanmadan yatan bebem saat başı uyanmaya başladı Artık isyan bayraklarını kaldırdım🏴
MyDarlingSon DuyguveUygar Maalesef benim oğlumda uyanıyor habire sıcaklardan uyuyamıyor terliyor hep 😬
DuyguveUygar Mucize_prensesimmmm ah gercekten mahfolfuk ya minik bi vantilatör sipariş verdim inşallah iyi gelir biraz
Mucize_prensesimmmm DuyguveUygar Sıcaktan mı uyumuyor O zaman iyi olur dediğin gibi İyi sen çözmüşsün Ben ne için uyandığını çözmüş değilim 😂
Berna12 Mucize_prensesimmmm bizde ilk drfa uyandk erzurumdayim ev serin ama ateşlendi birden sicaktanmi dişten mi bilemedim korkudan beklemedeyim ah annelik çok zor
MyDarlingSon DuyguveUygar aynen atlet falanlada terliyorlar şükür bugün güzel esiyor geceden beri 🙏 hava sıcaklığıda düştü.
momysncp_ DuyguveUygar aynenn 2 saatlik uykuyla duruyorum dün gece ağlayarak post açtım bende ne oldu anlamadım 6 aydır uyuyan çocuk bir günde uyuyamayan bir bebeğe döndü