Yelda35 Aselsmommy benim evde bir sürü vardı eşim evi ilaçladı özellikle mutfak dolap üstünde sıktı daha sonra baharat bölümü boşalttım baharatlarda açık olan var ise içine yumurta bırakıyormuş hepsini döktüm temizledim domestosla şuan hiç yok
BuzluLatte Aselsmommy aynı böcekten geçen sene çok çekmiş biri olarak söylüyorum dediklerimi yaparsanız Allah’ın izniyle kurtulursunuz. Öncelikle evdeki tüm baharat bakliyatlarinizi kontrol edin. Buzdolabına kaldırın. kurutulmuş patlıcan biber vs gibi sebzeleriniz varsa onları da kontrol edin kaldırın. evinizde kurutulmuş çiçek hasır ürünler varsa mutlaka kontrol edin oraları da çok seviyorlar. daha sonra evinizi dip köşe temizleyin. ardından Bayer k- othrine alın 1 litrelik camsil sisesine kutunun yarını dökün ilacı hazırlayın. 1 litreye 1 kapak yazar ama siz yarısını dökün. Ardından evdeki tüm koltuk yatak hali duvar dibi kapı pencere supurgelikler dolap üstleri her yere sıkın evi kapatın 3-4 saat. sonra havalandırın 1 hafta kesinlikle ıslak temizlik yapmayın. 1 hafta sonra tekrar dip köşe temizlik yapip bir kere daha aynı şekilde ilaçlayin. 1 hafta daha ıslak temizlik yok. Sonrasında Allah’ın izniyle kurtulmuş olacaksınız. çok illet bir böcek çok çabuk çoğalıyor gündüz genelde çok çıkmazlar sabit dururlar gece uçarlar ve yumurtlarlar. Umarım faydalı olurum🌸
Aselsmommy BuzluLatte ya çok teşekkür ederim 💖 o ilacı kullandık ama pek erki etmedi hala varlar bugün mutfakta gördüm kafayı yiyecektim abur cubur çekmecemiz vardı onu açtım bi çekeyim dedim orda birkaç tane canlı buldum ama açılmamış paket hepsi nasıl oluyor anlamadım
Zeynpoyku Aselsmommy bende de olmuştu bakliyat ta değil de tarhana da çıktı ama öyle böyle değil evinde aklına gelecek her yere bak kaynağını bulmazsan kurtulamazsın
BuzluLatte Aselsmommy rica ederim 😊maalesef kapalı paketlerde de oluyorlar siz atın onlari yazın dışarıda hicbirsey bırakmayın. İlacı da dedigim şekilde hazirlayin.
Aselsmommy minabebek ayy cidden mi ben de yapmıştım isteme çiçeğimizi kurutup çerçeveledim ayyy olur mu ki acaba yaaa
Kubraa13 Susam böceği bakliyatta olmaz. Susam böceği baharatta olur özellikle kimyon, köri, karabiber gibi ayrıca iyice kontrol edin çünkü zor görünüyor bu küçük şeyler bende 1 aydır çekiyorum sonunda kurtuldum. Bol sirkeyle sildim dolaplarımı berbat birşey