Mummyyy Asafereninannesi_ ümraniya de cektirdim ben eladuruphotography instagramdan bu isimle bakabilirsiniz , hem fiyat iyiydi, hem de biz cok begendik. Firdevs hanim bebeklerle de cok ilgileniyor.
Zeynep_60 Asafereninannesi_ ben Ataköy de yonca oral’a yaptırdım çekimi instagramdan da bakabilirsiniz oldukça çeşit konseptler var.en sonun da ise aile çekimi yapıyor
Rumeysaden Asafereninannesi_ ya ben bı kaç yere sordum 3000 civarı dediler yeni biyer buldum yeni açılmış sanırım 900 TL dedi konseptleride güzel begendim ismi masalbabystudio
incir-receli Asafereninannesi_ pendikbebekfotografcisi olarak instadan bakabilirsiniz ben memnun kaldım
Asafereninannesi_ incir-receli hemen bakıyım teşekkür ederim 💗 Mummyyy hemen ilgilenicem teşekkür ederim 💗
Asafereninannesi_ Rumeysaden aa şayet öyleyse baya iyi sanki fiyatlara göre çünkü dediğiniz gibi en düşük fiyat 1000 aldım 10dan fazla da yere sordum
Rumeysaden Asafereninannesi_ evet canım o şekilde fiyatlar articak dediler hemen yaz bence bende randevu aldım ayın 7 sinde yaptiricaz cekimi
egesmommm Asafereninannesi_ instagramda dideminmelekleri profiline bakabilirsiniz benim doğum fotoğraflarıme çekti hem çok ilgili güler yüzlü hemde işinde çok iyi biri biz çok memnun kaldık ama sancaktepede
Asafereninannesi_ egesmommm dediğim gibi yer önemli değil tek önemli olan işini iyi yapabilen biraz da uygun fiyatli olan bir yer olması
egesmommm Asafereninannesi_ fiyatı bilmiyorum ama işinde gayet iyi çokta güler yüzlü biri hatta çekim esnasında bebeğimi sakinleştirdi bizide çok güzel yönlendirdi bebiş huzursuzlanmadan çok güzel fotoğraflar çekti
Asafereninannesi_ egesmommm fiyat gayet normal şuan için 1500 fiyat verdi fakat bana sunnet konsepti de lazim aynı zamanda onlarda bu konseptin olmadığını söyledi fakat kendimiz alıp orada çektirebiliyormusuz
egesmommm Asafereninannesi_ bende üç ay önce 1600 e çektirmiştim fiyatı gayet iyi bu dönemde özellikle inşallah içinize sinen bir yer bulursunuz 🥰🤗
Asafereninannesi_ egesmommm aynen öyle zaten ağustosun sonunda felan zam gelecekmiş ama şuan fiyat çok iyi söylediğiniz sayfayla anlaşacak gibiyiz çok teşekkür ederim ❤️❤️
Asafereninannesi_ Rumeysaden bana 10 veya 11. Aylarında yapılması gerektiği bu aylarda etrafa olan ilgisi daha az olduğundan yürümediğinden daha kolay olacağını söylediler