ecembayrakkk Bebeğim 1 yaşında,ama asla geceleri uyumuyor sürekli uyanıyor. Gece yatmadan önce duş aldırıyorum besliyorum ama yok yüz kez kalkıyor. Hala emiyor acaba ondan mı diyorum,lütfen tavsiyelerinize ihtiyacım var… çok uykusuz ve yorgunum
BBuseYY ecembayrakkk keşke bir kokuya alıştırsaydın canım . Bizimkisinin uykusu gelmese bile kokuyu burnuna tutunca direk uyku moduna geçiyor ⅔ dakika içinde de uyuyor yavrucum 🤗 hatta dişi de çıkıyor ona rağmen direk uyuyor 🧿
mammacitahll_1 ecembayrakkk Şuan ben de sinirden uyuyan kocamın kafasina yastığı indiresim var Ağustosta yaşını doldurcak kizim iki gündür gözler tavanda uyanıp asla uyumuyorum sündüm emzirmekten resmen yoruldum artık
gunbaharrrrr ecembayrakkk oğlum 16 aylık hala geceleri çok kalkıyor uyumak istemiyor üç gündür memeyi kestim hala alışmadı inşallah alışır ve uykusu düzelir bide büyük kızım var okula başlayacak bide uyuyamazsak halimiz kötü olur 🙄
ecembayrakkk Ne kokusu mesela? Tükendim artık uykusuzluktan ne yapsam olmuyor uyumuyor niye böyle anlamıyorum
Emineyartas15 mammacitahll_1 bu kocalar hep mi boyke ya umrunda olmuyolar bizimki bile odada yatmamaizi istemiyor rahat uyumak icin
mammacitahll_1 Emineyartas15 Al benden de o kadar bı de cocuk uyanıyor kalk kalk diye beni dürtüyor her uyandiginda ona kuruluyorum valahi bak 4 kez kalkti şimdiden kızım
Emineyartas15 mammacitahll_1 bizimde aynen öyle benim kız da uyumuyo ben anlamadım ki bir türlü sizinki kaç aylik
mammacitahll_1 Emineyartas15 Bana günaydın doğru düzgün uyuyamadım artık gündüz insalalh 🙏 11 bitmek üzere sizin kaç aylık?
mammacitahll_1 Emineyartas15 Ayyyy öyle güzel uyudum ki az önce kalktım normalde uyumuyorum keyif yapıyım diyorum vs. Ama bugün uyudum ve cok iyi geldi 😁😍
Emineyartas15 mammacitahll_1 ikinci bebeğim ilki 2 yaşında ve bebeğe sürekli sariyo vurmaya calisiyo biseyker atiyorfalan valla sinir hastası olucan yakında sabrın hicnkakamadi sürekli isiryo buyukk insan gibi ya
mammacitahll_1 Emineyartas15 Ancak yazabiliyorum Allah bağışlasın iki evladını da inşallah 🙏 Deme ya kıyamam var mı yardım edenin
mammacitahll_1 Emineyartas15 Daha yeni katilmis aranıza zaten zamanla herşey oturur heralde 😌 İkinci bebek nasıl bı hismiş peki? ☺️
Emineyartas15 mammacitahll_1 canım valla arası 2 yaş olması çok zor ve buda gazlı bir bebekmi anlamadım hiç uyumuyo uyjsuuzlik yoruyo ya yani tabiki çok güzel bir his ama yorucu oluyor ,🙂🥰