uynakbalina oğlumu immünolojiye götürmek istiyorum ama direk randevu vermiyor önce dahiliye doktorunun görmesi alan açması lazımmış dahiliye 7 aylık bebeğe bakar mı ?
EndlessLove_ uynakbalina immünolojiyi çocuk doktorları da açıyor sistemden çocuk immünoloji doktorları farklı oluyor. O yüzden dahiliye bakmaz bence. Çocuk doktoru uygun görürse kayıt açıyor sistemden çocuk immünolojiye götürüyorsunuz sonra da
Seval-Yagiz uynakbalina Çocuk doktoruna gidin o yeşil alan açıyor sonra randevu alabiliyorsunuz bizimde cuma günü açıldı
Busraa52 uynakbalina normal çocuk hastalıkları doktoruna götüreceksiniz orda sisteme kayıt yapıyorlar ondan sonra randevu alıp gotürebilıyorsunuz
uynakbalina EndlessLove_ benim yaşadığım şehirde yok başka bir şehirden randevu alıcam fakat mhrs den girdiğim zaman dahiliye cildiye göğüs hastalıkları yazıyor çocuk doktoru yazmıyor @Seker- @Seval-Yagiz
Seker- uynakbalina dahiliye yetişkin için çocuk için sadece çocuk doktoru açıyor çocuk immünoloji farklı yetişkin için evet dahiliye 182 arayın isterseniz
EndlessLove_ uynakbalina evet immünoloji çoğu yerde yok veya çok az var Dediğiniz gibi bölgeye göre de değişiyorsa normal bir çocuk doktoru vardır diye düşünüyorum o açarsa başka şehire gidilebilir. Doğu da mısınız acaba hangi şehirdesiniz
uynakbalina Busraa52 sevk verirler mi benim yaşadığım şehirde yok çünkü başka bir şehirden alıcam mhrsden giridğim zaman dahiliye cildiye göğüs yazıyor
Busraa52 uynakbalina sevk verirlermi gerek olurmu bilmiyorum ama sehir farketmez çocuk doktoru kayıt actıktan sonra götürebilirsiniz bide her hastanede olmayabiliyor o bolüm
yagmurkokusu_ uynakbalina çocuk hastalıkları açıyor bize de açıldı ama muayene olamadık çünkü randevulu alıyorlarmış doktor bile yönlendirmesine rağmen öğlene kadar deli gibi bekledik bağışıklığına bakılacaktı pazartesi götüreceğim aynı tahlilleri bizde yaparız beklemeyin dedi.
uynakbalina Busraa52 evet yaşadığım şehirde yok zaten çocuk hastanesi ve araştırma hastanesi olmasına rağmen şimdi diğer şehirdeki hastaneden çocuk doktoruna randevu aldım bakalım ne diyecekler
eksi_elma uynakbalina çocuk doktoruna gidiceksiniz eğer gerek görürse yeşil alan açıyor. Ondan sonra istediğiniz şehirden mhrs den randevu alabilirsiniz. Eğer üniversiteye götürecekseniz onların kendi sitelerinden online ranfevu yada telefonlada alabilirisiniz.
Teomom1 uynakbalina biz devlet hastanesinde çocuk bölümüne randevu aldık. Orası yönlendirdi immün bölümüne.
uynakbalina EndlessLove_ yok ben giresundayım burdaki araştırmada yok yeni yapıldı üstelik, ordu en yakın ordaki araştırma hastanesinde var 🤷🏻♀️
Sirinbusra uynakbalina çocuk için çocuk doktoru açar . Yetişkin için dahiliye açabilir. Daha bebekmis dahiliye bakmaz