Aysun_01 Kızlar selam 3 ay önce doğum yaptım çocuk parası almak için e-devlet üzerinden başvuru yapılıyor mu ?
BirPrensAnnesi___ Aysun_01 hayir sosyal yardımlaşmaya gidiyorsun doğum raporuyla orda bi form dolduruyosun 1 1 buçuk ayda yatıyor
Lkjhgfdsa Aysun_01 süt parasını çalışan çalışmayan tüm annelere veriyorlar hastahane zaten sizin adınıza başvuru yapıyor diye biliyorum e devletten bakabilirsiniz doğum izini ödemesinde sadece çalışanlar 4 ay raporu gittikten sonra yatıyor
fatmaa37demir Aysun_01 hastaneden yapmıştık biz işlemi sanırım bir kaç gün içinde de yattı para. Ben calismiyirum bu arada
witcher incihanim_ Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne başvuru yapmanız lazım. Doğum yapmış çalışan çalışmayan bütün kadınlar alabilir
witcher fatmaa37demir mümkün değil sizr yatan emzirme ödeneğidir o da siz çalışmadıgınız icin eşinize yatmıştır
witcher Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne başvuru yapmanız lazım. Doğum yapmış çalışan çalışmayan bütün kadınlar alabilir.
witcher Aysun_01 Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne başvuru yapmanız lazım. Doğum yapmış çalışan çalışmayan bütün kadınlar alabilir
witcher fatmaa37demir doğum parası basvurudan itibaren 2 ay sonra yatar bi kaç gün sonra yatan sgkdan emzirme parası geçen sene 316 liraydı bu sene 500 civarı sanırım
Aysun_01 witcher kız emzirme parasıda mı var ben çok gerideyim ya ilk çocuk olunca tecrübesiz oluyorum
Minik23 Aysun_01 e devlet giriş yaptıktan sonra arama butonuna doğum yardim başvuru sonucuna tıklayın orda başvuru yap yazar ona tıklayın yattığı zamanda hesabıma aktar yapılabiliyor ptt kurumlar arası hesaba aktardan