Sisi Melike_koc ay gercekten mi cNim suan cok mutlu oldum valla. Insallah hep uyur bebisin😂 sen de yat hemen uyu bence
Melike_koc Sisi ayakta sallıyorum mıkırdanıyo biraz korkuyorum yatagına koymaya iyice dalsın bende uyucam sabah 7den beri ayaktayım ayy insan el kdr bebeden korkar mı ya 😂😂😂ben korkuyorum valla uyancak diye
Melike_koc Baynimir bebeklik dönemleri çok kısa hemen büyüyolar aslında bu günlerin tadını çıkarmak lazım 40ından sonra değişir diyolar ama pek inanmıyorum bu sefer farklı huylar çıkar kesin basıma😂😂
Baynimir Melike_koc bizimki degismedi malesef 😁 biraz daha zaman gecsin oyun halisi alacagiz belki o biraz oyalar diye umut ediyoruz 😀
Melike_koc HtcBelis oyle valla canları sağolsun ama benim kolum ve omzum felc oluyoken o nasıl rahatsız olmuyor ya😂😂 iki büklüm oluyo boynu falan ben üzülüyorum😔iyilik yapıyorum yerine koyuyorum uyanıyo😂😂
HtcBelis Melike_koc Ya sorma bende romatizma var kaslarım kemiklerim zaten sıkıntılı aynı şekilde omzum kolum felc oluyo. Bizim kızda sanırsın yan yatırma sensörü var omuzdan aşağı inerken anlayıp uyanıyo geri hoop omuza kola 😥 Bende sen gibi üzülüyorum rahat yatsın istiyorum ama o sefillik seviyo ☹ Bugün aylık kontrole götürdük sabah 10 dan öğleden sonra 3 e kadar kucağımıza orda burda gezdi sefil sefil uyudu göz muayenesi yatıramadık gözünü açmadı uyanmadı geri geldik eve. Kapıdan girdik koyalım dedik kendini yırtıyo bizimkini böyle dolastircan sefil sefil boynu bükük gezdircen ay napcam ben bu kızla 😂😂 Bide emzikte tutmuyo ortalık yerde meme istiyo kıyameti kopariyo bi yer bulup açana kadar 😰
HaticeY Melike_koc bizimki 48 günlük dün gece 4 den beri ayaktayız sol kolumu bileğimi hissetmiyorum 5 dk yatıramadım doğru düzgün hem gazı var hem huysuz eskiden memede ve banyo sonrasında uyurdu kırkı çıktıktan sonra o da Yok oldu ayakta 1 saat sallıyorum anca uyuyor yatırırken geri uyanıyor. Zombi gibi oldum iyice 😂
Zeynos Melike_koc ben de korkuyorum vallhib😊dün o el kadar bebe bizi sabah 4 e kadar ayakta tuttu babaanne dede baba nöbetleşe salladık
Mrvemom Melike_koc kolik bebeklerde battaniye veya onda sallanır gibi olan salıncak yoksa pek sakinleşiceğini sanmiyorum ama belki sizde işe yarar🤦♀️ Bizim eve her türlü salıncak aldık elektriklisi vs. bitek onda durdu ama sizin korkunuz varsa bişey diyemem tabii☺️
Melike_koc Mrvemom sallanır beşik almadığım için çok pismanım 😔 ana kucağını bi deneyelim bakalım işe yaramazsa mecbur yapıcam tavana
Melike_koc HaticeY şuan yarım saat battaniyede salladık uyuttuk yatagına koydum ve uyandı şimdi omzumda😱 çildiriciğim🤦🏼♀️ Sabah 7de bi uyandı hala uyanık hiç böyle yapmazdı bugun nldu bilmiyrm
PoncikKaan Melike_koc Tam çıkmıyor olabilir gazı bende öyle sanıyordum 🙈 Yinede sen bilirsin tabi ki ☺️
Zeynos Melike_koc anlatınca kendi kızım i gördüm 2 buçuk aylık uykuya dalamıyor dalsa da yerine koyunca kalkıyor
Melike_koc Zeynos yarım saat salladık battaniyede yatagına koymamızla kalkması bir oldu şuan napcm bilmiyorum sabah 7den beri uyanık hiç böylr yapmazdı uyurdu ama uyumuyor
Baynimir Zeynos bende tam zamanini bilmiyorum ama bizimki suan 1,5 aylik kendi kendine sesler cikartiyor cevresiyle daha ilgili, renkli objelere karsi ilgisi basladi Bende bu tarz yaklasimlarini gorunce almaya karar verdim acikcasi. 🙄
AliyeAsel Zeynos canim ben aldim 2,( aylik kizim tavsiye ederim ona koyup kahvalti ve aksam yemegini yiyebiliyoruz esimle sevdide oyuncaklarla konusuyor ☺️
Zeynos Melike_koc benim de kızım iki gündür bor değişik guy mu değiştiriyor ne dışarı çıkardım iki gün önce hava rüzgârlaydı sıkı da giydirdim ama
Sedatasdan Melike_koc aynıı canıım aynıı 40 ı çıkınca biraz daha değişiyo huyu bizimkide sabaha kadar üstümde akşama kadar üstümde uyuyor
EmineGneDemir Melike_koc o dönemde bizde öyleydik canım omzumda uyurdu 🤗 ama ilerleyen zamanlarda geçiyor biraz daha sabretmen gerekecek 🤗