BirPrensAnnesi___ Nasıl geçer sürekli duş aldiriyorum şampuansiz duş aldirmasam elini yüzünü yıkıyorum suyla aşırı terliyor napabilirim geçmesi için
Didemks91 BirPrensAnnesi___ bizde de aynı sıkıntı var bol bol gün içinde duş aldırıp havalandırıyorum. Geçiyor ama aşırı sıcaklardan dolayı tekrarlıyor😔
Minikkalbinannesi BirPrensAnnesi___ aynı sorun bizde de oldu geçen hafta tatıldeydık eve döndüğümde bu döküntüler oldu sadece kollarında vardı çok şükür geçti isilik bunlar sıcaktan oluyo
Kuzeybebekk BirPrensAnnesi___ fotoğrafı yeni gördüm , isiliğe benzemiyor bu , böcek ısırması gibi duruyor
Ruzgarmommy BirPrensAnnesi___ bizde de var şu an isiliği her zaman minik minik zannediyoruz ama gerçekten havalar feci halde sıcak sağlık ocağına götürdüm sıcaktan dedi ger gün duş aldır dedi zaten yapıyoruz bazen geçiyor sonra tekrarlıyor
Kuzeybebekk Canım havalar anormal bir şekilde sıcak , duş aldırmaktan başka da bi seçeneğin de olduğunu zannetmiyorum zaten , tüm bebekler bu durumda şu an bence .
BirPrensAnnesi___ Newmother07 aynı odada yatıyoruz ben görmüyorum sivrisinek hiç ama bilemiyorum olmaz diyemem