Newmother07 Doktor erken Sünnet önerdi oğlum şuan 2.5 aylık sizler ne zaman yaptırdınız. Bezliyken olması daha mı kolay yoksa bi sıkıntı olur mu
Aylaayla Newmother07 43 günlükken yaptırdık hareketlenmeye başlamadan yaptırın ileride çok zor oluyor diğer oğlumda çok zorlanmıştık
Tuba_engn Newmother07 55 günlüktü yaptırdığımızda. Lokal oldu, sadece o bölge uyuşturuldu. Biz doğuştan hareketli bir bebeğiz ve erken karar aldık. İlk gün biraz huzursuzdu ama sonra şükür güzel atlattık. İyi ki diyorum erken yaptırdık.
Glgn_Aybrk @Newmother07 3. Ayında yaptırdık iyi ki yaptırmışım ilk gün çok ağladı ama sonra hiç olmamış gibiydi lokal oldu klempli sünnet yaptılar bardak da kapatmadım 1 haftada iyileşti
gbkorkmazzzzzz 2 aylıkken yaptırdım inanılmaz rahattı. Hiç beklemeden yaptırın hemen iyileşiyor korkmayın süreçten 1 gün zor geçiyor sonra o da siz de alışıyorsunuz
Laviniaaam 2 haftalıkken yaptırdım üstelik Kolik bir bebekti. İlk çişinde çok ağladı ama ondan sonra çok çok rahat geçti, iyi ki de beklemeden yaptırmışım
Aynenkanka Newmother07 47 günlükken yaptırdık 1 haftada tamamen iyileşti geciktirmeden yapın tavsiyem
Zerdalicekirdegi Newmother07 6 aylıkken yaptırdık şuan çok zorlanıyorum kanaması vs oldu hareketlenmeden yaptırın derim
ahlassss Newmother07 ne kadar erken o kadar iyi doktorda önerdiyse küçük olması daha iyi 4 aylıkken yaptırdım allahtan dönmeye felan başlamadan yaptırmışım hatta geç bile kaldım çocuğum herşeyin farkındaydı
Didemks91 Newmother07 benim de oğlum 2 aylık en erken 24 ağustosa randevu bulduk sünnet için. İdrar yolu enfeksiyonu geçirdikten sonra bizim doktorumuz da hemen sünnet dedi.
Newmother07 Didemks91 biz enfeksiyondan değilde ucunun dar olduğunu söyledi ilerde zor olması açısından erken sünnet dedi
Nurxxx Ben iki haftalıkken yaptirdim hayatımda aldığım en doğru karar hic bi şey anlamadi zerre huysuslugu bile olmadi
Yaseoo Newmother07 ben 3 aylıkken yaptırdım keşke daha erken yaptırsaydımda olurdu ama biz rahat geçirdik bi krem sürerken agladı sonra hiç aglamadı erken yaptırmanın faydaları
sevilk Newmother07 tam 40 günlükken yaptırdım. İyi ki bekleyip zaman kaybetmemişim. Doktorumuz bezliyken daha kolay iyileşeceğini söylemişti umarım bu süreci sorunsuz atlatırsın 🌸