Ozlemaydin Ela ertesi gun hapi ne kadar fiati yada en etkili hap ne dir hngisi bilgi koruma sureci fln bilgi cok acil
Janss Ozlemaydin 60₺ / Tek tip . 72 saat içerisinde içilmesi gerekir . Alternatifi yok zaten . Norlevo vardı üretilmiyor . 1 hafta emzirmemeniz gerekli .
1mom1baby Ozlemaydin fiyatı 60 70 arası bir şey ilişkiden sonraki 5 gün içinde içmen lazım ne kadar erken içersen o kadar iyi ayda bir kere icebiliyorsun içtikten sonra 1 hafta emziremezsin o sürede sütünü sağıp atman gerekiyor
Ozlemaydin Happygril emziriyorum acaba kac gun yada kac sat emzirmemeliyim bilgn varmi cnm 31 gnluk bebegim var
YesimDemirturk Öncelikle ne zaman doğum yaptın bebegini emziriyor musun ne zaman ilişkiye girdiniz . Ela ninda 52 lira olduğunu biliyorum
YesimDemirturk Ozlemaydin emziremezsin canım hormonlarını bozduğu için sütunu etkiler bebeğe büyük zararı var Allah korusun. Bozulduktan sonra ne zaman düzene girer bilgim yok
Janss Ozlemaydin İlacı aldıktan sonra lütfen süt vermeyin . Çok güçlü bir hormon ilacı,sütünüz yarardan çok zarar verebilir 😔
Ozlemaydin Annesininprensesi korunuyordu guya ama bn eminim itim o da yok ya bn korunuyordum demesinmi cildiracgim resmn