Kurabiye_123 Canım sıkıldı böyle bi post açmak istedim 😄. Hadi bakalım hangi ünlü veya fenomenin yerinde olmak isterdiniz .
RobinScherbatskyy Kurabiye_123 hiç birinin mutlu olduğunu düşünmüyorum ben kendi yerimde iyiyim yine😂😂
Tubatgn Kurabiye_123 Paranın içinde mutsuz ve sorunlu hayat yaşadıkları için hiç biri. Bazı ünlüler bu dediklerimin dışında kalıyor tabi. Çoğu göstermelik ve etkileşim almak için mutlu takliti yapıyor. Ben bana yeterim. 🤗
esreyy Aalime kız Allah senin iyiliğini vere, o kim acaba diyip girdim baktım tövbe estağfurullah çektim ahahshs
yigithanmom54 2ogullu1anne dilan polatın parası çok eşi de iyi olabilir fakat aile hayatı yaşadıkları çok kötü o yüzden ben istemezdim bi kere anne baba yok bunlar herşeyden daha önemli eminim kendisi de para yerine anne babası olsun isterdi 🥹
2ogullu1anne Kurabiye_123 bizde paranın içinde yüzelim demi ne eksiğimiz var @Hayallerhayatolsa ajjdskjfjss
Mustafayigitvebeytugannesi Hayallerhayatolsa o engin etsin beni zengin 😅 bana da bir yardımcı abla alsın evde kafayı yemeden 😅