nazlii1_ Tapu olduktan sonra kim karışık ister bağ bahçe yap ister ev dik istediğin herşeyi yaparsın. Eve imkan yoksa arsa alın en azindaj elinizde bisy olur. Benim fikrim
Demura nazlii1_ öyle ama bu bir markanın çatısı altında satılıyor, özgürlüğü biraz kısıtlı ama güvencesi yüksek gibi geldi bize, emin olamıyoruz işte
Demura sarmaliklahana teşekkürler ben de öyle düşünüyorum aslında ama şöyle bir sıkıntı var bir marka çatısında alacağımız için istediğimiz gibi ev dikemeyecegiz onların standartlarına uymamız gerekiyor vs. Şehre de epey uzak henüz yaşam olmayan bir yer. Uzun vadede mutlaka bi kazancı olur ama yeterince olur mu değer mi onu bilemedik
sarmaliklahana Demura biz aldıgımız da da göz görebildiğin arsayı hiç ev yoktu kimse yoktu heryer yeşillik ormandı. Sonra 1 kişi 2 kişi derken suan bildiğin mahalle oldu. Bizim yerde şehre 2 saat uzaklıkta İstanbuldayız biz yirmi Çatalca’da istanbul çıkışında kalıyor. Ama marka adı altında alımları bilemiyorım tabii o konuda bişey diyemem 🤷
Selamcanim Demura keşke imkanım olsa da alsam bende. Babam5 sene önce 80 bine tarla aldı 1 dönüm. Üstüne de küçük ev yaptık. Geçen biri gelmiş 3milyon teklif etmiş………
Demura Selamcanim ya böyle hikayeleri çok duyduğum için imkanları zorlamayı düşünüyorum ben de ama öte yandan bizim almayı düşündüğümüz yer biraz sınırlı bu anlamda yani üzerine istediğin şeyi yapma özgürlüğün pek yok ve site içi gibi yani belli bir alana ve koşullara bağlı o yüzden pek emin olamıyoruz kafamız karışıyor
Halimea Demura bence şuan ne alsanız yatırım amaçlı size kar olur. Eşim 2 sene önce aldığı arsaya şuan 2 milyon istiyorlar. 3 apartman teklifi de geldi . Ama kabul etmedik .
tatlibiranneo Demura ne alsanız mantıklı bizim köyden 500 metre kare arsa aldık 100 bine daha bi kaç ay geçmesine rağmen 250 300 bine istiyorlar tabiki kimseye satmam kendi müstakil evimizi yaptıracağız Allah izin verirse
MiJang Tl ye borçlanma çok mantıklı Yatırım olarak değerlendirmek de öyle Ama arsanın akıbeti belli değilse istediğimi özgürce yapamayacaksam sıkıntılı Eğer oraya ayırdığım bütçe beni zorlamıyor be ileri de alternatif olarak farklı yatırım yapmamı engellemiyorsa alırım Tüm birikimi buraya gömüp borçlanıp farklı hayaller peşinde koşmak biraz korkutur beni
Kerem_mom Babam 1 milyona a arsa aldı bi kaç önce Şuan 2,5 milyona satabiliyor . Bence arsa en güzeli
Demura Kerem_mom arsa genel olarak mantıklı gibi ama bizim alacağımız tarzda biraz farklılık var o nedenle emin olamadık
Dmt-01 Demura marka çatısı altında almak nasıl olur bilmiyorum ama bence imkanınız varsa alın.Bize kaynanam yaylalık biyerden bi arsa alın dedi 4 yıl önceydi galiba 60 bindi galiba ozaman altınları bozdurup alın dedi bizde ev almak istiyorduk ev alırken arsayı hemen satamayız altınları bozdururuz dedik yanaşmadık çok pişman olduk ama evi daha 3 ay önce anca alabildik ve altınlar pek bişey etmedi o arsa 800 bini geçmiş fiyatı keşke alsaydık daha güzel bi ev alırdık şimdi dedik ama iş işten geçti.Şimdi evimiz arabamız var çok şükür ama benim yine imkanımız olursa memleketten arsa almak istiyorum.Anca emekli olunca memlekete gidebiliriz gibi çünkü ozamanda bu evi satıp o arsaya hayalimdeki evi yaptırmak istiyorum
Demura Dmt-01 hayırlısı olsun, evet böyle olaylar çok yaşanıyor, bizim alacağımız arsa nef diye bir marka bünyesinde ve üzerine bir şeyler yapma konusunda onların standartlarına uymak gerekiyor o yüzden bilemiyoruz
Dlaratlass Bizde daha 10 ay önce bir bahçe aldık 200 bin tlye şuanda 2 milyon ediyor,imkanınız varsa alın ve unutun inşaat sektörü çok hızlı ilerliyor.Ortaokulda camdan bakarken çobanların gezdiği tarlalar şuanda bina dolu
Demura sarmaliklahana nef diye bir markanın projesi bizim düşündüğümüz, çok güzel görünüyor kendi projeleri kapsamında da zaten bayağı değerlenecek gibi oralar ama işte kısıtlayıcı yanları da var o nedenle bilemedik