Ayseberill Bebeğim bu ara diş çıkaracak gibi, rahatlaması için granül ya da jel bir ürün almak istiyorum. Tetagil dışında kullanıp memnun kaldığınız ağrısını alıp rahatlatan bir ürün var mı?
durukusunannesi_ Ayseberill ben henüz bişey denedim ama osanit öneriyor bazı dr lar Ben kendim zeytinyağı karanfil karışımı yapıyorum
Kereminannesiii Ayseberill emzik kullanıyorsa emziğini kullanmıyorsa temiz bir mendili buzluğa koyun. Bir süre soğuduktan sonra bebeğinize verin çok rahatlıyor. Kızımın diş çıkarma sürecini bu şekilde hiçbir şey kullanmadan atlattık.
Bihteeeer jap karanfili ezip yada robotta çekip içine zeytinyağı yağı ekle bı gece dolapta beklet sür rahatlatır bizde baya etkili oldu
durukusunannesi_ jap evet karanfil aromasını bırakıyor biraz bekleyince o da uyuşturuyor gibi oluyor rahatlıyor
Asil1602 Tahaaaa Büyük ünlü eczanelerde var ithal geliyor ama varsa almanyadan tanıdık ordan getirtin 10 euro almıştım tanesi ve bir sürü aldım şuan 17 aylığız 9 aydan beri kullanıyorum diş bizim için sorun olmadı