Eceozdmr011 Adanalı annelerımız nöbettemiyiz nasılsınız biz sürekli sallanıyoruz kozandayız dua edın nolur iki kızımla çok panikliyorum 2 aylık daha biri
ebruli_pyz Eceozdmr011 Allah yardımcımız olsun bende ikizlerimle tek kalıyorum. Eşim çalışıyor uyucam artık duamı okuyup yapacak bişey yok.
tosbiksmoms Eceozdmr011 bende kayserideyim sabah hissettik depremi şu anda eşim ise gitti 2 çocuğumla yalnız kaldım tedirginim, korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun.
Nisaask Korkmayın bu kalan son enerjisiydi. Artık öyle büyük birikme yok. Olsada çok Hafif artcılar olur.
Eceozdmr011 Nisaask tam tersi bir büyük deprem daha beklenıyor denılıyor neye inanacağım şaşırdım çocuklarımı koruyamazsam dıye çok korkuyorum
Ece_55 Nisaask umarım oyledir psikolojmiz alt üst oldu aklıma.hemen çocuğum gelitot ya ona yetemezsem diye
Nisaask Eceozdmr011 canım bizde depremi 5 katta 2 çocukla iliklerimize kadar o korkuyu yaşadık. Diyarbakır’dayiz. Halen bile olduğumuz yerde psikolojik olarak sallandigimi sanıyorum. Çok korkuyorum
2ogullu1anne Şu an evimde 4 çocuk var. 2si benim 2 side emanet.Hala uyumadım.Bir odada yatıyoruz. Bir şey olursa diye yanımdalar.
Polly_ana 2ogullu1anne Evinize neden emanet çocuk alıyorsunuz 🥺 Allah korusun birşey olsa 4 çocuk var kimi koruyacaksiniz. Büyük Maraş depreminde benim evde de gorumcemin oğlu vardı 4 yaşında. O gün çok büyük ders aldım ve artık tek başına kalmak isteyen çocuklara izin vermiyorum.
sehpayacarpanserceparmak_ Bende korkudan hala.karnim agriyor haberleri filan okuyabildinizmi bi aciklama yaptilarmi stres bosaldi veya tekrar olucak diye?
Nisaask Ece_55 bunada şükür ne yapalım. Deprem olduktan sonra 2 hafta evimize gidemedik. Sonra en hasarlı çıktı . Depremden bu yana kaynanamgikdeydik. Daha yeni 3 haftadır en tutup yerleştik. Çok zordu 2 çocukla o korku ile çocuklarla dışarda kalmak. Rabbim birdaha yaşatmasın.
Nisaask Yok şuan beklenilen en büyük deprem İstanbul depremi. Kızlar araştırın. Zaten bütün hocalar aynı ağızdan diyor. 120 yıldır. Dolan bir enerji var İstanbul’da bu yüzden korkacaksak Marmara depremi için korkmaliyiz
Ece_55 Nisaask evet öyle diyolar ama insan korkuyor hafif sallandı bile kötü oluyoruz artık evde tek kalmaktan korkar oldum aksine evde de devamlı tek kalıyorum bebeğimle birlikte eşim mesleginden dolayi
Mtbuaaa Nisaask eğer ki maraş depremi gibi olursa ben ortalığı düşünemiyorum Allah korusun enkaz altında kurtarılmayı beklemek bile saçmalık olur artık kaderimize terk
Nisaask Ece_55 Diyarbakır da canım şimdiye kadar en büyük korkum deprem olup enkaz altında kalmakti. O büyük korkkudan yaşanılan ve gözlerimizle gördüğümüz acılardan sonra bana daha travma oldu deprem korkusu