Ebru__ Hanımlar dalin bebek şampuanının içinde zararlı kimyasallar var mı? Onu almıştım başka bir şey alsam mı bilemedim
incir-receli Ebru__ evet çokca hemde içeriği temiz ve çok uygun fiyatlı bir şampuan önerebilirim özellikle indirimde yakalayınca sudan ucuz https://www.e-bebek.com/baby-me-bebek-sampuan-750-ml-p-bae-0706
Irmakprensesinannesi Ebru__ dalın içeriği çok kötü size tavsiyem sakin kullanmayin derim kızıma doğduğundan beri müptela yeni doğan kullniyrm hala da aynı sini 23 ay 21 günlük kızım
Aaayysseee Ebru__ içeriği en temiz olan incia ve siveno tavsiye ederim,ben incia kullanıyorum memnunum
ArvenMom Ebru__ sadece mustela kullanıyorum set olarak tavsiye etmem dalini zararlı maddeler var ve kızımın derisini aşırı kuruttu saçını da
Irmakprensesinannesi incir-receli baby me inde içeriği temiz değil ki en temiz içeriği incia siveno mustela dır
Irmakprensesinannesi incir-receli sadecee bunlar değil ki bir çok daha farklı kimyasal var güzel koksun diye bile kimyasal oluyor tabii hiç bir ürün %100 temiz değil mustela nin yeni doğanı bizzat bize kızım 2 ayrı doktoru var endoklin ve çocuk doktorumuz ikiside bunu önermişti tabiri diyorum ya %100 değil ama en azından bir tık iyi olsun diyoruz
[silindi] Şampuan olarak uni baby kullanıyorum öneririm. Deterjan olarak da ya uni baby ya da green clean kullanıyorum dalini hediye olarak getirdiler diye söve söve kullandım başka deterjan yoktu ama çok kimyasal
livanurvealpinannesi61 Irmakprensesinannesi güzel koksun diye kimyasal eklemek şart değil ecowell çok güzel kokuyor portakal özlü şampuan sadece koruyucu var içinde onun dışında zararlı madde yok ıva natura da hiç kimyasal madde yok organik bir ürün çok güzel
livanurvealpinannesi61 Ebru__ evet içinde %80 alkol var. Ben 4 yıldır hipp baby kullandım çok memnun kaldım göz yakmıyor içeriği temiz. Şuan ıva natura kullanıyorum organik bir şampuan göz yakmıyor içinde kimyasal madde yok.
Ebru__ livanurvealpinannesi61 o koruyucuya da yapacak bir şey yok artık osman gönülal da ecowell tavsiye ediyor onu almak istiyorum
livanurvealpinannesi61 Ebru__ sodyum benzoat da sağlığa zararlı malesef. Bize doktor öyle demişti. Siz bilirsiniz. Ben kullandım hiç güzel aşırı göz yakıyor kızımın saçlarını mahvetti hep. Sodyum benzoat içermeyen şampuanlar var hipp ıva natura sıveno ıncıa daha iyi.