Sonsuz32 duygu_Ln3 benim kızımda öyle sol ayağı eğri demir eksikliğinden dolayı mis bende doktora götürdüm ama bana amiliyat dediler kızım şuan 1.5 yaşında bazıları düzelir diyo ama kararsizim
duygu_Ln3 Sonsuz32 ayak mi canım bacak mi? Ayaktan ise düzelir ama bacaktan ise olmaz d vitamininden değil bence genetik anne karnından gelme ben araştırmıştım önceden şimdi de tedavisi için ön araştırma yapmak istedim
duygu_Ln3 Sonsuz32 bak benimki diz kapağından geliyor işte ya bakalım ameliyat demeleri sen korkuyorum biraz
Ruveydaa duygu_Ln3 Şimdi sen diyince benimde aklıma takıldı. Evet tedavisi varsa yaptırmak lazım aslinda.
Mavisinannesi1804_ duygu_Ln3 benim yiğenimde parantez bacak vardı googleye bu şekilde yazın çıkar. Sizin nasıl olduğunu anlayamadım tarifinizden. Biz sürekli güneşte tuttuk geçti. Aşırı açıklık vardı yürümesi bile zordu güneşle geçirdik valla
duygu_Ln3 Mavisinannesi1804_ bir bakar mısınız bacaklarının resimini attım anlaşılır.mi bilmiyorum ama
Mavisinannesi1804_ duygu_Ln3 googleye parantez bacak yazıp görsellere bakın. Sizşn görselden anlayamadım