Bensuuu1 Merhaba anneler en son ev sahibi zam yapalı 7 ay oldu bugün yazmış yine zam istiyorum diye böyle bir hakkı var mı ? Bidaha sözleşme yenilemedi. En son yaptıgı zamda %25 değil %100dü zaten. 3 bin veriyoruz zam şuan 6 istiyor
Kereminannesiii Bensuuu1 vicdansızlık hat safhada. Fırsattan istifade nasıl sömürürüz diye düşünüyorlar. Bir avukatla görüşün isterseniz.
Miray17 Bensuuu1 1 yıllık sözleşme bittikten sonra yenilenmiyor zaten ve maaşlara zam yapıldıkça ev sahibi de kiraya zam yapabilir ve bizde kiracıyız bizimki daha bir şey demedi bakalım yapacak mı
JollyBaby Bensuuu1 Bide demiş ki zamı artık 6 ayda bir konusuruz Bir avukat eşliğinde olabilir. hem bir çay içeriz diyebilirsiniz cevap olarak :)
Bensuuu1 Kereminannesiii gününden önce ödüyoruz hele evi aldıgımızdan daha pırıl pırıl, valla yazık. Evden cıksak diyoruz oda ayrı masraf böylede uğraşılmıcak ama ev sahibiyle 😏 1 yaş bebeyle nelerle ugrasıyoruz sinir oldum
Tecrubelianne Bensuuu1 cok yapmis bizede sene basinda 400 yapmisti bu ay 700 daha yapti 2 bin oldu ben uygun oldugu icin sesimi cikarmadim siizn ki cok olmus bi arastirin
Bensuuu1 tazemommy 1 yıldan sonra bidaha yapmadık ama oda istiyorsanız çıkın diyip duruyor bugün tüm moralim gitti yani, bebeğime bakıyorum bende çalısmıyorum
tazemommy Tecrubelianne cok uygunmus kiranız biz aydında yasıyoruz suanda 3.250 sozlesmeye gore ekımde 4150 yapması lazım