Deletedmom_104 Amneler , aralıklı oruç ile yaptım oldu başardım diyen var mi? Guncelim : 81 , bide hamgi saat aralığında?
EmirMom Deletedmom_104 Bende Aralıkli oruç yapıyorum şu an Tartılmadım ama henüz Akşam 6 da yemek yemeyi tamamen kesiyorum diğer gün öğle 12 ye kadar Sade soda sade kahve su bunları tüketiyorum Güncel kilom 73
newmom15 Deletedmom_104 ben sadece porsiyon kuculterek 2.5 kilo verdim 1 ayda Cips vs yedim kızartma yedim şimdi son cips paketi kaldı oda bittikten sonra 0 şeker 0 sağlıksız besinle devam edicem 5 6 kilo vermem lazim
MademoiselleZengin55 Deletedmom_104 Ben emzirdiğim için aralıklı oruç yapamadım fakat 2 öğün beslendim.Sabah kahvaltı akşamı da hafif geçistirdim.Aralarda da hep kuru meyve falan yedim.Bir de bol su tabi.Kasım ayından bu yana 79′dan 61′e düştüm.Biraz yavaş oldu ama en azından idealime ulaştım.Bazı haftalar hiç veremedim ama önemli olan istikrarlı olmak,asla pes etmeden devam edin.
Mink-hyt Deletedmom_104 on gündür yapıyorum hemde kaçamak var ona rağmen 2.8 kilo gitti yani tabi ödemle birlikte
EmirMom susuderler5 Hayır tabiki keşke yesem kız 😂 Sabah iki yumurtalı domates salatalık peynir zeytinli kahvaltı yapıyorum Saat 3 gibi yeşil çay ile fındık veya badem Akşamda evde ne yemek varsa az ondan yanına bol salata ve ayran
Hayallerhayatolsa Ben diyetisyenle 1 ayda 5 kilo verdim Buda uymadığım halimde Ama aralıklı orucu da cok tavsiye ediyorlar
Deletedmom_104 Hayallerhayatolsa ne guzel başarmanz. Bn de yPtim dytsynle. 72den 65dustm snra hepsni geri aldim
MademoiselleZengin55 Deletedmom_104 Teşekkür ederim,tez zamanda siz de ulaşırsınız inşallah ideal kilonuza 🙏🏻🌸
Mamim Bugün başladım yeniden akşam 6 sabah 10 yapıyorum. Daha önce yapmıştım hem kilo verip hemde daha dinç olduğumu hissetmiştim. Araya ikinci çocuk girdi şimdi tekrar kalan kilolari vermek için başladım. Oruç takibi diye bir program indirdim daha bir motive ediyor.