[silindi] Hamzaurass Hat sahibi sizseniz eğer kullandığınız operatörünüzü arayıp hattımı rehbere kapatmak gizlemek istiyorum diyeceksiniz
Storymoon Zeytin-gozz1 likendin e üyeliğiniz varsa arıyorlar korkmayın benide arıyorlar ilgilenmiyorum bile
GSevilay65 Zeytin-gozz1 beni de araya vardı dur yazım buraya +265 890 66 46 76 görüntü aramış iki kere telefonum kapalıyken kimsin dedim cevap yok
Zeytin-gozz1 GSevilay65 bu ara çok duyuyorum bu tarz nolar herkesi aroyorlar amaç ne? Boslugumuza denk gelip açınca kim bilir neyle karsilasicaz o yüzden korktum bende.
GSevilay65 Zeytin-gozz1 eşim avukat bir daha ararsa buluruz dert değilde engelledim gtti +1 numaralar daha çok sapik oluo hayır ana baci küfür ediorum engelliorum :) eşimde uğraşma ver bana Dior halledio :)
hunilimomm Zeytin-gozz1 3 3 gündür beni annemi de arıyorlar annemi Irak’tan aramışlar beni Endonezya dan ve Filipinler den nerden çıktı bilmiyorum
AselParla Zeytin-gozz1 Bu ara herkesten duyuyorum hatta bugün arkadaşım gösterdi böyle böyle bı numara falan profilinde kadın vardı. Wp arıyor durmadan diye . Bu ara dadanmislar baya.
Duygu_52AK Zeytin-gozz1 Valla canım bende bilmiyorum kimin nesi dün saat gece 2 falandı eşimi aradılar 237 6 71 90 14 11 bu numaradan açmadık telefonu
Busraa3535 Zeytin-gozz1 aynı böleydi belki bası farklı ama numara tipi böleydi wp dan benide aradu sonra is imkanı sundu youtu.be üzerinden falan dedi engelledim aynı bölr bilseydi no bu a benzr
sedamhc Zeytin-gozz1 bu tarz 2 numaradan eşime arama yapıldı WhatsApp üzerinden, engelledik dolandırıcıların yeni taktigi bu olsa gerek