Zeytin-gozz1 +237 6 95 58 68 47 Kızlar bu nasıl bir numara ya .watsapptan görüntülü aradı korktum açmadım tabiki. Kodu Kamerun’a ait tam olarak sizce ne numarası olabilir?
Fndkurdu Zeytin-gozz1 aynı numara değil ama bi başka 2 ayrı numaradan mesaj ve arama yapıldı whatsapp üzerinden. Engelledim geçtim
Hamzaninannesi1411 Zeytin-gozz1 beni de birkaç gün önce +977 ile başlayan tipi garip Bi adam aradı 2 kere wp üzerinden direk engelledim şerefsizi
[silindi] Fndkurdu Sizi bu tarz numaraların aramaması demek 850liler dahil Yani yabancı hiç bir kimse adınız soyadınız ile sizin numaranızı bulamaz demek ☺️
Aaayysseee Zeytin-gozz1 korkcak bir şey yok bu aralar çok oluyor benide geçen buna benzer bı numara dediğiniz gibi görüntülü aradı wp den bakmadım
[silindi] Hamzaurass Hat sahibi sizseniz eğer kullandığınız operatörünüzü arayıp hattımı rehbere kapatmak gizlemek istiyorum diyeceksiniz
Pnarrrizgua Kisisel veriler calindi, devlet hicbir onlem almadi. Su an herkes afganlilar pakistanlilar vs tarafindan araniyor
Babyboyss Eşimi de bu aralar Wp üzerinden sürekli y. Dışı numaraları arıyor Engelle engelle bitmiyor Yine başka no çıkıyor