Merihh Ayferde aynen bence su da vermeyi demeyin sık sık teklif edin ya da bir şeyler sulandırıp içirmeye deneyin ne seviyorsa
Arkadas3495 Deletedmom_112 su da veriyorum ama bakalım yarın belli olacak bende merak ediyorum sebebini 😐
Merihh Ayferde yani ölçüsü var tabii ayına göre bakın öyle verin ama bence şimdi böyle bir problem varsa içsin bolca su iyi gelir. Benim bebeğim de ishal oldu iki gündür bol bol su vermeye çalışıyorum
Erkekannesi0303 Arkadas3495 hm.bnde gittimde cnm çok şükür bişey çıkmadı sıcaktan dolayı dedi ara ara su ver dedi
Aselinannesii1 Arkadas3495 bizdede aynı durum yaşandı eğer emziriyorsan bol su içmen lazım günde 6-7 litre böyle düzelmiştik biz
Arkadas3495 Aselinannesii1 doktor oyle bişey demedi ama ben zaten kendim aşırı su içen biriyim hele sıcaklarda baya baya içiyorum
Arkadas3495 Gamzeliff doktor oyle bişey demedi idrarında enfeksiyon var antibiyotik verdi bide her cocukta olur dedi
Gamzeliff Arkadas3495 bizde de vardı aynısı bize kristallesme dedi tahlildende o şekil ckmsti geçmiş olsn