NiDaAli_o Cosmosmom hmm gezegeni evet dinledim ama çok ağır geldi ne bilim daha o şarkı için küçük gbi geldi bana 14aylık ama. Kız ben bilmiyorum o kadar gezegenin görevlerini 🤭😂😂
Tugbabu59 NiDaAli_o birgün mete örümcek ağaça tırmanmış yağmur yağmış onu ıslatmış güneş acınca heryer kurumus mete örümcek uykuya dalmışşş pışşşş hemeeeen uyanmıs diyede gıdıklıypm egleniyorz😍😂😂
Fulyag NiDaAli_o Biz de 5 küçük ördeği söyleyip duruyoruz yani ben koca gün evde bununla dolanıyorum 😄
[silindi] NiDaAli_o otobüsün tekeri dönüyo şarkısı varya o çok keyifli bence😄 bende spotify var ordan bebek şarkıları diye girip listeleri açıyorum sırayla. Beğendiğime bende eşlik ediyorum😄
Ere Demet akalin dinliyor Müslüm Gürses dinliyo Cengiz baba arada Orhan babadan çalıyoruz o uyuyo ben yatiyom
agahin_annesi_elf NiDaAli_o (kızlar aylık bebekler parmak oyunlarına bayılır) ve gelişimini destekler parmak oyunları yootuba gülçin öğretmen diye girerseniz bütün eğitici parmak oyunlarini oradan öğrenebilirsiniz
agahin_annesi_elf NiDaAli_o aylik bebekler bayilir parmak oyununa 6 yaşına kadar parmak oyunları çok etkilidir çocuk ve bebek gelişiminde
YavruKartal NiDaAli_o Beşiktaş marşları söylüyoruz sürekli holigan olacak oğlum 😀 onun dışında uydurma şarkılar söylüyoruz çok hoşuna gidiyor.
NiDaAli_o YavruKartal benim oğluşumun tatlı holigan babası da aynı 🤦🏼♀️ Sürekli marş söylüyor çocuga bir de küfür de içeriyor 🙊