Kitapkokusu _Teacher-mom- Yaa istediğin şekilde bildirim gelemiyor maalesef çünkü bununla ilgili kitabım yok. 🙈 Ama takip edeceğim bende verilen tavsiyelerden beğendiğin olursa bana da yaz. İlk kitabım olsun. 😂
_Teacher-mom- Kitapkokusu biliyorum geliyor derken, hani sen yoruma geliyorsun falan işte anlasana be kitap kokusu 🙁
NariNariKiminYari _Teacher-mom- kişisel gelişim kitaplarına pek ısınamıyorum nedense ama otomatik portakal çok hoşuma gitmişti okumadıysan kesinlikle oku ❤️
_Teacher-mom- NariNariKiminYari sayılıdır benim de okuduklarım. Genel de tarih-roman okurum hep. Yazdım kenara 🖊 Kitabın yasaklandığı ülkeler de varmış 🧐
NariNariKiminYari _Teacher-mom- ağır dil kullanıldığı için yasaklanmış şimdi baktım sen öyle diyince kesinlikle okuman gereken bir kitap unutsam da bir daha okusam keşke
DuruAselEmr _Teacher-mom- tarihi roman seviyorsanız İskenderun Pala ve Amin Maalouf mutlaka tavsiye ederim👌
midekoruyucu _Teacher-mom- ahhahahah yok kız yapışmış bana bu hareket bişeye sinirlenince filan anlatırken yapıyorum eşim çok dalga geçiyor 😂😂😂😂
_Teacher-mom- midekoruyucu İlan ediyorum 📢 Bu emoji bundan gayrı senindir. Hayırlı olsun 🏆 bu sana sanal hediyemdir mide koruyucu 😁
Kitapkokusu _Teacher-mom- Haa anladım ay ne bileyim. Takip ediyorum o zaman güzel fikirler gelir muhakkak. 👌🏻
sezer2022 _Teacher-mom- aret vartanyan gerçekten yaşıyor musun yoksa sadece nefes mi alıyorsun 🤗 aynı kişinin bir nefes İstanbul romanı da çok güzel
_Teacher-mom- Kitapkokusu olur öyle 😇 öneririm ben sana okuduktan sonra. Ama benim bitirmem bir kaç hafta sürer 😂 bebiş uyuyunca o an ki dinginliğime kalıyor okumak.
Gyagiz _Teacher-mom- Kişisel gelişim olarak doğan cüceloğlu onlar benim kahramanım olabilir ayrıca roman olarak tanrının formülünü kesinlikle okunanı tavsiye ederim
calikusuu _Teacher-mom- Süpermen ve Uğur Böceği. Ahmet Şerif İzgören’in kitabı. Bir de roman önerisi yapayım Michael Ende’nin Momo kitabı, başı biraz sıkıcı gelebiliyor ama etkileyici bir kitap.
calikusuu _Teacher-mom- Livaneli kitaplarına bakabilirsin akıcıdır. Huzursuzluk, Engereğin Gözü, Serenad.
Aksmom _Teacher-mom- kişisel gelişim olarak değil ama olaylara farklı pencereden bakma konusunda bence Damızlık Kızın Öyküsü ve Fahrenheıt 451 bunları öneriyorum mutlaka okuyun 🌸
kivircikannesi _Teacher-mom- Kişisel gelişim kitaplarını hiç sevmem ama yazar olarak Kemal Sayar, Ahmet Şerif İzgören ve Doğan Cüceloğlu iyi Psikoloji Stefan Zweig Mutluluğun Mimarı Freud Rüya Psikolojisi Kısacası Freud 😁
Kitapkokusu kivircikannesi Kemal Sayar’ı bende çok duydum okuyup beğendiğiniz bir kitabı var mı peki?