_Teacher-mom- Öyle bir kitap önerin ki olaylara hem daha objektif bakabileyim, hem de okurken tahayyül edebileyim. 🪐 Kişisel gelişim/psikoloji/ 🫴🏻 🙆🏻♀️
Utkucan _Teacher-mom- ay kişisel gelişim kitaplarından nefret ediyorum malesef ama roman olarak sineklerin tanrısını öneririm çok güzel çok farklı
1Annevekizi _Teacher-mom- İstediğiniz kişiye 8 dk naisl evet dedirtirsiniz-Kevin hogan Kalbini dirilt - nouman ali khan Artık daha gucluyum- zeus kabadayı Savaşçı- doğan cuceoglu Tavsiye ederim🌸
midekoruyucu _Teacher-mom- hahahah kız böyle bi emoji mi varmış 😂😂 benim sürekli yaptığım bi hareket bu. Favladım 😂😂
Kitapkokusu midekoruyucu Yaaa teşekkür ederim. 🙈 Ben kişisel gelişim kitapları okumuyorum sadece internetten bununla ilgili uzman kişileri dinlerim. Benim kitaplarım genelde dini kitaplardır. ❤️
1Annevekizi _Teacher-mom- gerçekten etkili ve güzel bir kitap zaten yazarı da etkileme konusunda uzmanmis🤭🌸
Kitapkokusu _Teacher-mom- Yaa istediğin şekilde bildirim gelemiyor maalesef çünkü bununla ilgili kitabım yok. 🙈 Ama takip edeceğim bende verilen tavsiyelerden beğendiğin olursa bana da yaz. İlk kitabım olsun. 😂
_Teacher-mom- midekoruyucu günlük hayatta ne için kullanabilirsin ki bunu 😂 ver oğlum, al oğlum ssddff 🫴🏻
Pikapikapikacuuu Kitapkokusu Öneri alabilir miyim? Ben de şuan Rahim kitabını okuyorum. Muhyiddin Arabinin. Bitirince başlayacağım kitap arıyordum.
midekoruyucu _Teacher-mom- ahhahahah yok kız yapışmış bana bu hareket bişeye sinirlenince filan anlatırken yapıyorum eşim çok dalga geçiyor 😂😂😂😂