Uluhan 36 günlük bebeğim var kakasını yapamıyor. Anne sütüyle besleniyor sadece.Kulak çubuğuna zeytinyağ döküp masajla yaptırdım iki defa. Ama bu işlem biraz beni tedirgin ediyor. Zeytinyağ içirdim bi kaşık oda fayda etmedi. Ne yapabilirim başka?
gbadilli2 Uluhan canım bende içirdm az önce kendini sıkıyor ama kakasını yapamıyor kıprlımızı oluyor mu yüzü ? Mahvoldu cocugm 14 gnluk ne yapacagımı sasrdm
Sey Uluhan gaz damlasını düzenli kullanın masaj yapın bizde 5 gündür pamukla yaptırıyodum 3 gündür gaz damlasına basladım günde 1 yapmaya basladı yapmayınca cok zor umarım düzelir
Uluhan gbadilli2 ıkına ıkına bi hal oldu kıpkırmızı oluyor ıkınırken huysuzlanmaya başladı uykuda uyuyamıyor doğru düzgün
2019Asell gbadilli2 gazı vardır canım büyük ihtimalle hem bebek anne karnında ıkınmayı bilmediği için bu dönemler kızarıncaya kadar ıkınması normal çünkü böylelikle öğreniyor bizde çok cekmiştik o ıkınmayı zamanla alışacak ve geçecek
Papatyack Sey pamukla nasıl yaptıryorsunuz bizde 30 günlük olduk 4 gündür yapmıyo zeytinyagı bende içiriyimmi
Snykz Papatyack annesi iki bir iki damla zeytinyapı ver ben hep veriyırum doktorumuz dedi tabi gğzelce kakasını yapıyorsa verme yapamayınca ver
Mervvv Hangi gaz damlaskni kullaniorsunuz bana zinco verdi benim bebegimde 1aylik bide probiyotik barmis kullanan varmi
Fatmanrkuzey Uluhan benimde düne kadar aynısı vardı hastaneye götürdüm damla verdi onu içirdim 1 saat sonra yaptı çok şükür
cocomelon Uluhan canım o dönemlerde bende aynıydım çok üzülüyorum ıkınıp ıkınıp yapamıyor sonra birden ağlamaya başlıyorlarya 😢😢 doktor zeytinyağı içir demişti ama uyarmayı yapma dedi ona alıştımı uyarılmadan yapamaz kendi kendine öğrensin bizde biraz sıcak işe yarıyordu karnına ayaklarına