Premomezra Anneannemin bir lafı var kadını akşam yemeği kocatır (yaşlandırır) derdi . Mücver yapcam yanına ne yapsam bilmiyorum 🤷♀️ fikirlerinize ihtiyacım var hamarat hanımlar 😘
Tosbikkkk Premomezra genelde akşam yemeği yapmıyorum ama beyazlarım çıktı ahahah demekki bu doğru laf değil 😜😜😜
Balkizlarim Premomezra kıymalı biber dolması , peynirli tava böreği , çoban salata ve yoğurt 🌈 Tatlı olarak irmik helvası 🌷☺
Abdisumeyye Premomezra yanıma soğuk bir cacık güzel olur bence canim😊 brnde yeşil fasulye ile pirinç pilavı yapacağım gecen rüyamda gördüm cnaim istedi 😃
Premomezra Abdisumeyye hiç denemedim ama yapabilirim bayadır tatlı yapmıyorum benimde canım çekti şimdi 😂
Ess92 Premomezra spagetti partisi var akşama 😂😂 yanına karpuz ve semizotu salatası. Eşim boğazına düşkündür kışın 3 çeşit oluyor genelde sofrada bu sıcaklarda insan ne mutfağa girebiliyor ne iştahı oluyor
Premomezra Ess92 ay benimkide seviyor spagetti ben en iyisi makarna ve semizotu salatası yapayım teşekkür ederim ❤️😂
Abdisumeyye Balkizlarim evet canim çarşıda var dün gidecektik sıcaktan çıkamadık dışarı akşamda usendik çıkamadık en iyisi evde yapmak 😃😃
Abdisumeyye Premomezra sağol canım evet ’ya çok severim çok güzel oluyor bakalım bulursam manavdan yaoacagim ama şimdi çıkamam dışarisi yanıyor 🥵