Busel 2 ay 19 gunluk oğlum dünle bugun cisli bez sayısı çok çok az aşırı terliyor evimiz çok sıcak sürekli memeye de koyuyorum sussuz kalmis belli bezi lekeli suan ne yapmam lazım emmeyide Bi yere kadar istiyor sürekli istemiyor
DrkAyz Busel bebeğim 4 aylık olucak bizde de aynı suda veriyorum yinede çişli bezleri azaldı bende şurda bekleyeyim
Liliales Busel benim bebeğim de 2 aylık bu sıcaklarda ben de ara ara su vermeye başladım doktorum da hava çok sıcak az miktarda verebilirsin dedi
Busel Aynura23 ayı kucuk tereddutte kaldim ama öyle bir terliyor ki perisan oluyoruz ikimizde emdiği de terle gidiyor
Lina2023 DrkAyz benimkide aynı 4 aylık su vermek istiyorum nasıl su veriyorsunuz hazır su mu markası ne tekrar kaynatıyormusunuz suyu
tuanamoms_07 Liliales nefroloğlar da yaz ayında doğum bebeklerin 5-10 mil kadar kaynamış bekletilmiş suyu vermenin böbrek sağlığı açısından iyi olduğunu söylüyor iyi yapıyorsunuz.
Yigitefeninannesi_ Busel 8 ayligiz bizdede durum aynı doktora sordugumda sicaklardan dedi siviyi artiralim demişti sizinki küçükmüş bi doktoruna sorun isterseniz
kolonyalimendil Yigitefeninannesi_ bizde 8 aylığınız bizdede azaldı sıvı veriyorum bol bol ama aşırı derecede terliyor 🥲
DrkAyz Lina2023 Nestlenin hazır suyunu içiyoruz evde onu kaynatıyorum cezvede soğuduktan sonra 2 kaşık veriyorum eğer ağzından çıkardıysa 3 kaşık veriyorum genelde gündüz öğle saatlerinde vermeye çalışıyorum en çok o zamanlar terliyor şuan bile 4 saattir nerdeyse çişini yapmadı çok evhamlanıyorum böyle olunca
Lina2023 DrkAyz teşekkür ederim bazen gece hiç çiş yapmıyor terliyor sürekli emzirmek istiyorum ama eskisi gibi emmiyor bende siz gibi yapayım
Defnesa Ay iyi bari herkeste varmış koyu idrar ve azalmış bez sayısı 😞 doktor çok terliyor onlarda biz gibi normal dedi çok emzir 3 kaşık da şu ver sabah akşam dedi
DrkAyz Lina2023 emzirirken insan doyup doymadığından da emin olamıyor bu sefer sıcaktan mı yoksa doymadı mı diye düşünüyoruz analık zor 🥹