sezer2022 NilDua aşı oldu mu bu ara 🧐 yada ek gıdada değişik bi şey ilk kez tattırdıysanız o da yapar
hepoyleolurzaten_ Tu_Na Tu_Na Altıncı ay atağı canım oo ateş yapar Ateşi varsa mı yazmışsın ateş yapar mı yazmışsın kendi yazdığından bile bi habersin 😂
sezer2022 Brokolilim bilmiyorsanız yorum yapmayın Yorum yapmayınca da ‘kimse postuma cevap vermedi’ diye isyaaannn postları açılıyor 🙈
Tu_Na Brokolilim senin cahilliğin canım o ben boşuna okulunu okumadım bu işin senin gibi keseden sallamak için değil niye zoruna gitti benim yazdığım yaran mi var di
Egtzcn NilDua benim oğlumda da böyle olmuştu da ertesi gün doktora kontrolümüz vardı sinek ısırığı demişti doktor
Duygu1403 NilDua aynısı bizim kolunda oldu iki tane de yüzünde çıktı doktora götürdüm sinek ısırı dedi ve jel verdi kullandık geçiyor gibiydi ben de bırakmıştım kullanmaya dün baktım üç tanesi tekrar kabarmış gibi olmuş
Duygu1403 NilDua bebeğim 4,5 aylık doktor nurse harvey buzzy off al dedi onu kullanıyorum ben Alarji va yapmadı Stilex jel verdi doktor
Duygu1403 NilDua birde çok sinekli ortamda ise tek kat ince uzun kollu ve uzun paçalı kıyafet giydir dedi. Bizde müslin tulum aldık 2 tane iyi oldu terlemiyorda