NilDua Kızlar dün yoktu bugün kalktığımızda bebeğimin suratında Kırmızı benekler çıkmıştı 6 tane sizce nedir ?
Tu_Na NilDua Altıncı ay atağı canım oo ateş yapar büyüdüğü için korkma vücuduna da yayılır hatta ateşi geçerse oda gecer
Cilekkizannesi Alerji olabilir. Bi yerde okumuştum elinizle kirmiziliklari gererek bakın renkleri kayboluyorsa zararsizmis
hepoyleolurzaten_ Tu_Na Tu_Na Altıncı ay atağı canım oo ateş yapar Ateşi varsa mı yazmışsın ateş yapar mı yazmışsın kendi yazdığından bile bi habersin 😂
Ayseguloprl NilDua eliniz ile kırmızılıkları gerin eğer geçiyorsa o şekilde zararsızdır isilik olabilir ama geçmiyorsa bir doktora başvurmanızda fayda var
Brokolilim NilDua Biri su çiceği demiş biri 6 ay atağı yazmış bir şey bilmiyorsanız yorum yapmayın komik oluyor. Su çiceği 6 hastalık vs olması için ateş gerekli ateşsiz döküntü olmaz. Sivri yemiş belli sizi.
Tu_Na Brokolilim ee ben ne yazmışım ateş varsaaaa yazmışım niye zorunuza gidiyor birilerinin bildiği seyler
sezer2022 Brokolilim bilmiyorsanız yorum yapmayın Yorum yapmayınca da ‘kimse postuma cevap vermedi’ diye isyaaannn postları açılıyor 🙈
Egtzcn NilDua benim oğlumda da böyle olmuştu da ertesi gün doktora kontrolümüz vardı sinek ısırığı demişti doktor