Canbebek54 Selam kızlar. Oğlumun bez bölgesi yoğun bir şekilde isilik oldu. Ayrıca poposu da biraz pişik. Hem isilik hem pişik icin hangi kremi önerirsiniz. Sudocrem , hametan ve bepanthol kullandım ise yaramadı
Madalina Canbebek54 benim oğlumda da öyle oluyor hatta çok kötü oldu. Doktoru ile görüştüm Triderm verdi. Sonra kuruduktan sonra bepantol sürdüm. Geçti halen ara ara oluyor. Krem sürüyorum. Bezsiz bırakıyorum.
Hatice0910 Canbebek54 Soylenmis ama travazol gercekten cok cabuk etki ediyor birde bebeginizi 2 gundur bir muhakkak yikayin gecene kadrda mumkun oldugunca temiz pamukla falan o bolgeleri suyla silin yaxa yikayin daha cabuk gecer gecmis olsun
PrensAnnesi0111 Canbebek54 valla benim oğlumda çok kötü olmuştu 1 ay boyunca geçmemişti hep açıyordu yavrumun poposu en son sağlık ocağına götürdüm kortizonlu bı krem yazdı 2. gün geçti gitti
Ceyda_48 incismom anlık geçiriyor bence ben çok kullandım onu ama hep tekrarladı sürekli yıkamama rağmen
Mervegvn123 Canbebek54 travazol canım önerilmiş ama bende söyliyeyim 😀 birde her kakadan sonra popişi lavaboda şipşak bi yıka pişik gecene kadar çok faydası oluyor
Canbebek54 Madalina ya kıyamam. Annelik işte çok üzülüyorum gördükçe. Bende uyurken acıyorum bezini havalansin diye. Geçmedi uzun zamandır. Çarşamba randevumuz daha çok var öneri almak istedim
Canbebek54 incismom teşekkür ederim yarın alicam hemen. Evet uyuttugumda acıyorum bezini öyle uyuyor. Sıcaktan mahvoldu bebekler
Alerjikrinit Canbebek54 poposunu yıkamak bol bol, eğer yıkama imkanın zorsa; ben ıslak mendilleri sudan geçiriyorum 1 tanesini sabunluyorum , sabunluyla silip diğerleriyle duruluyorum . Bu da çok etkili
Ceyda_48 Canbebek54 bildiğin bütün kremleri unut hepsi boş benim kzım çok pişik oluyordu en iyi kremleri sürdüm doktor mantar ilacı verdi bi zaman sonra gene başladı kırmızı kantaron yağı sürdüm çok şükür bi daha hiç pişik olmadı