ssonguul Merhaba kızlar 🩵 Birşey sormak istiyorum bebeğim 7 ay 9 günlük 0 6 ay emzik tutuyordu 6 18 veriyorum artık onu tutması gerekiyor diye ne yaptıysam tutmuyor başına gelem var mı nasıl tutturdunuz tavsiyelerinizi bekliyorum 🥹
iki_prens_annesi_ ssonguul Philips avent ultra air kullanıyorum 0 6 ayı da tutuyor 6 18 verdim onuda tutuyor ben sorun yasamadim
sarmaliklahana ssonguul benım kızımda tutmadı bende zorlamadımm. 10. Ay tamamen kendisi emziği bıraktı.
KayraVeAnnesi_06 ssonguul Bende zorlandım , her fırsatta verdim uykuya daldığımda falan alıştı şimdi çok şükür
ssonguul iki_prens_annesi_ Ne güzel benim kız inatçı cıktı ağzına büyük mü geliyor acaba diye düşündüm
iki_prens_annesi_ ssonguul olabilir biraz daha 0 6 ay tutmasına izin verebilirsiniz benimki de uyuyacağı zaman hem emziksiz uyumuyor hemde habire emzik çıkarıyor ağzından
sarmaliklahana ssonguul 2.5 aylıkken emziğe ve ayakta sallamaya alıştırmıştım aynı zamanda emiyordu. Emziği kendi attı yatagın arkasına bir daha istemedi. Gece emziriyordum sonra ayagım alıp sallıyordum emziği aramadı yani hiç. Memeyi yeni bıraktık 1 ay oluyor. Kızım 22 aylık suan. Ayakta sallanmaya devam ama 🤭😇
ssonguul KayraVeAnnesi_06 Bende pes etmiyim o zaman ya inşallah alır uykulu veriyorum dalamayınxa sinirleniyor anlıyor ağzından atıyor bende çaresiz kalıp tekrar diğerini veriyorum
KayraVeAnnesi_06 ssonguul Bende öyle yapıyırdum sonra annem kızdı damak yapısını bozacak Sen eskiyi verdikçe yeniye alışmaz dedi bnde her fırsatta ağzına verdim çok şükür aldı İnşallah sizinkide alışır 🙏🏻
crazydance ssonguul 10 aylık hâla 0-6 ay kullanıyoruz 6-12 yi kabul etmedi itiyo halbu ki aynı marka emzikler sadece boyutu bir tık büyük philips avent emzik bu arada 🥲
ikraerva ssonguul benimde tutmadi diğerine alışık olmius. Ben ara ara verdim bi onu bi diğerini oyle oyle alisti 8.aydan sonra tutar bence
ssonguul ikraerva Ay inşallah bende öyle düşündüm belki büyük geliyordur ağızlarına 8 9 aylıkken bakalım denemeye devam
ssonguul sarmaliklahana Olsun uyusunlar da ayakta havada karada hiç fark etmez 😀😍 benim bebeğim 1 ay emdi sonra tutmadı mama ile devam ettim şimdi de mamayı ite kaka veriyorum istemiyor napıcam böyle bilmiyorum sıcaktan herhalde.