O1Anne Bebeğime parol ilaç verdim anında kusturdu kendini 1 saat öncede mamasını vermiştim yediği yaramamışmıdır şimdi yeniden mi yedireyim 🥺
HasGok-001 O1Anne bulantı varsa tekrar kusabilir yemek türü değil de meyveli yoğurt falan yedirebilirsin
O1Anne HasGok-001 yemekten değil ilaçtan dolayı kustu sormak istediğim bir saat önce yediği yemek yaradımı sence
HasGok-001 O1Anne pardon ben farklı anlamışım. Kalmıştır midesinde küçük daha hemde aç olsa belli eder.
Ecem__ O1Anne cok pardon.ben bizim ictigimiz parol dan sandim.bebekler icin olanini duymamistim.cok gecmis olsun.bebekler hastayken kusabiliyor
O1Anne Ecem__ yok canım biizm içtiğimiz hap nasıl vereyim çocuğa 🤣🤣 akşam akşam güldürdün saol canım 🌺
O1Anne 1Mother1Boy bugün sadece bir kere verdim oda çok huysuzlandı diye ağrısını kessin diye verdim ağrı kesici kullanmaktan yana değilim mecbur olmadıkça😊
O1Anne Emine003 maalesef yaptık yine içmedi emzirdim bi kaç kez oda sütüm olduğu kadar bu sabahta zar zor yedirdim bişeyler klasik kahvaltı yemedi yumurta peynir vs bende yulaflı muhallebi yaptım verdim onu yedi çok şükür nolucsl böyle bilmiyorum 🥲