Deletedmom_100 QueenMommm Bana yine böcek fobisi perileri geldiiiiiiiii ayyy içim tuhaf oldu hamam böceğine benziyor bence.
Mimoza-kizim QueenMommm bende 1 2 kere gordum bunlardan evde sonra evimi sirkeyle sildim heryerini kapılara kadar 😂😂 sonra bidaha gormedim belki tesaduftur blmiyorum belkide sirke ise yaramıştır yine bi dene canim beyaz sirke kullandim ben
Eflin06 QueenMommm kız öldurcene nasıl resim cektın kara fatma işte ben o panikle evden kaçmıştım şimdiye kadar tiksiniyorum 2 aydır yatak odamda uyumuyorm örümcek gördüm diye o derece odam gözümde karardı hemen öldrmwyncede hızlı hızlı kaçıyorlar büyük ihtimalle resim cekmekten öldurememişsnzdr🤣
QueenMommm Deletedmom_100 ay iğrenç nefret ediyorum çok da korkarım küçük ama boyu büyük değil orta boy
bencorapkadiniyim Eflin06 iyyy birde böyle oldurecegi zaman kıt kıt diye ses çıkıyor 😅🤮🤮🤮firti çıkıyor 🤮🤮
Eflin06 bencorapkadiniyim Ay evet şuan öbür dünyaya gidip geldim onları görüp öldrceme ölim daha iyi😩😩🤮
QueenMommm bencorapkadiniyim ay evet o gün banypdada gördüm terlikle duvar arasında sıkıştırdım çıt etti dedim tamamdır 🤣🤣
Karpuzlu_lolipop QueenMommm bundan benim evimde de çıkmaya basladi dün gece 2 tane öldürdüm öncede 5 6 tane ölü buldum hemen evi ilacladik ölü buluyoruz ve küçükler bende anlam veremedim hamambocegi böyle değil
RumeysaTuana QueenMommm Bende iki defa gördüm bundan eczaneden bi ilaç aldım mercimek tanesi kadar sıktım evin her yerine. Birini yakalamıştım zaten birini yakalayamamıştım. O ilaçtan sonra onun da cesedini buldum evde 😂😂😂😂
Melek3452 QueenMommm ayyy Ben bunlari evimde gorsem, uztune Bisey kapatir esimi ararim hemen, o gelene kadr da basindan ayrilmam valla, o derece korkarim. 😂😂😂