Gokce_17 Kızlar sosyal medyada dolaşan depremi rüyasında gören adamın haberini gören var mı haberi gördüğümden beri mideme ağrılar girdi uyuyamıyorum çok korkuyorum Bursa da oturuyorum 😢
asel16_hurmuz Gokce_17 Rabbim korusun inşallah bende gördüğümden beri gözüme doğru düzgün uyku girmedi bende Bursa’da oturuyorum inşallah yalan bi haberdirde bu kadar telaşlandıgımıza düşündüğümüze değmez inşallah Allah yardımcımız olsun inşallah
nmt41 Gokce_17 bence gerçek değil böyle birşey gerçek olsa adamı peygamber ilan ederler allahtan başka kimse bilemez rüya yoluyla vs inandırıcı değil .. korkuya kapılmayın zaten bu tarz şeyler insanları korku da telaş da tutmak için .. benim fikrim böyle
Duyulurum Gokce_17 burada konuyla ilgili açılan postlarda gördüm ve daha saçmasını görmedim, deprem gerçeği evet var ama saati günü yok tabii ki
Gokce_17 asel16_hurmuz amin inşallah bol bol dua edelim gözlerim gidiyor sıçrıyorum yerimden uyumamak için direniyorum resmen😞
Gokce_17 nmt41 umarım dediğiniz gibi olur ben en ufak şeyden etkilenen biriyim 8aylık kızımı beşiğinden alıp eşimle ortamıza yatırdım 😣
nmt41 Gokce_17 malesef bu ülkenin kaderi deprem .. herşeye tabiki hazırlıklı olmak gerekiyor ama içiniz rahat olsun dua edip uyuyun ben de öyle yapacağım
Gokce_17 nmt41 uyuyakalıyorum kalbimin çarpıntısına uyanıp deprem oluyor sanıyorum keşke rahat olsa içim
Gokce_17 Duyulurum en ufak bişeyi kafasına takan biriyim bende sizin gibi olabilseydim keşke rabbim yaşatmasın öyle birşeyi hasta olacağım stresten
_ipekk18 Gokce_17 Balıkesir Edremit’te yaşıyoruz adamın biri mektup yazmış aslı varmı bilinmez rabbim bilir ama insanlar göre bilir malum olur bol dua 🤲
Sadebayann Gokce_17 bende 2 sene önce gördüm rüyayi gündüz oluyordu deprem çadır kurmuş su taisiyordum sürekli gelecek ile ilgili rüyalar görüyorum
Sadebayann Gokce_17 kendi hayatımı önceden görüyorum yasiyroum dün rüyamda gördüğüm yıllarca görmediğim kişiyle ertesi gün karşılaşıyorum Surekli ruyalarimda deprem savaş uçakları görüyorum
Sadebayann Gokce_17 okadar gerizekalı değilim ayırt edebiliyorum heralde bunu yıllarca araştırma yaptım benimgibi çok insnn vr bu ortak rüyaları gören