Karanyrs Aaa benım sorun kız bagırsaklarm tenimde halay cekıyırdu resmen ayağının altına bol bol yastık koydr Canın yanmayacak sekılde havada kalsın ve basını asaga indr yastıkla ayak destekle bırazdn çıkacak gazın
Yesimgulcakir Karanyrs yatırmıyorlar ki bagırsakları tembelleştiryor diye 😢😢😢😢 gizli gizli yapmaya çalışırım ama 2 tane yastık var başka yok
Ecmelnda Yesimgulcakir bisey yiyip icmen yasakmiş yoksa dicektim canim sade nescafe beni o yaptirdi onu icip zorla yurudum 1 sonra hemen cikmistim bende cok kotu olmustum uyuşmamiştim epidural oldum masada bacaklarimi oynattim anestezici naz yapiyom gibi davrandi doktorum özel girmişti bi bagirdi hemen uyutun diye 4bucukda girdigim doguma ciktim gece 3e kadar narkoz aldim duramadim ama sey sicak su iyi gelir
Yesimgulcakir Ecmelnda ilk başta yasak degıldı bende nescafe klasik içmiştim baya çok iyiydim ama gecesine karnım bir şişti şişiş o şişiş 😢😢😢
Canan-07 Yesimgulcakir asker yürüyüşü gibi yürü ayaklarını iyice çeke çeke ve merdiven çık demişti bana ebe
Yesimgulcakir Canan-07 öyle yürüyorum kuzum ama merdiven yasak benım doktor izin vermiyormuş hemşiredelerde çekindiklerine doktordan istesemde izin vermıyorlar
Canan-07 Yesimgulcakir ay bilemiyorum o zaman nasıl çıkar. İnşallah Bi an önce çıkar ama çok kötü o gaz normal Bi gaz sancısı değil çünkü. Bir de ben sürekli ılık duş aldım hastanede. Öyle Bi imkanınız var mı bilmiyorum ama. Bir de doktor bana ıkın demişti. Merak etme canın acıcak ama dikişin açılma imkanı yok demişti.
YaseminAsel Yesimgulcakir bende çook sıkışmıştım karnıma bebeklere masaj yapar gibii elime gelen gazları bastırarak hareket ettirdim sonra tuvalette oturup bekledim dinlene dinlene yapmaya çalıştım ağrı eşiğim yüksek olduğu için baya zorladım kendimi ilk gün çıkatttım ben
Noname21 Yesimgulcakir geçmiş olsun bende haz sancısı çektim iki gün hibiskus çayı içtim birde bana serumdan bir ilaç yaptılar o rahatlatto
Yesimgulcakir Noname21 seruma kas gevsetıcı takıyorlar işe yaramıyor 😢 cayıda söylerim bakalım inş iç derlerde alırım
AngelMotherr Yesimgulcakir bütün mesajlarını okudum çok üzüldüm ya hersey yapılmış size denenmeyen kalmamış neden çıkmıyor ki Alallh allah biran önce kurtulursun canım ya ah Siyah gün kurusu kayısı var ya ondan aldirsana bilmiyorum ben onu yedim bol bol kabizi ve gaz çıkarttım hep
Deletedmom_110 Yesimgulcakir merdiven indim çıktım 1 gece kaldım çıktım cnm inş atarsın biran önce of acısını hissettim o ağrını suan🥱
Soyyuce94 Yesimgulcakir ben normal doğum yaptım 20 gün önce ama kimyon ve rezene tohumu çayı içtim İlk doğum yaptığım günde beri o da gaz çıkışını kolaylaştırıyor belki işinize yarar çok geçmiş olsun
eylulcakir socialmomy rahmi kesiyorlar neden bağırsakları çıkarsınlar hiç öyle şey olur mu ya 10 cm kesi atıyorlar zaten. Sezaryen olmadım ama söylediğiniz çok mantıksız geldi